Jaké vibrace má náš mobil? Co umí ovlivnit?

24.3.2017 00:00   |   Ezoterika - NUMEROLOGIE
Již několik dílů se věnujeme tomu, jak získané znalosti systému numerologie zúročit v životě. Tentokrát se zaměříme na čísla, která mnohokrát denně aktivně používáme. Třeba když zmáčkneme tlačítko – a náš telefon už vytáčí příslušné číslo…

numerologie

Vedle jasně slyšitelných vibrací mobilu produkuje ještě vibrace neviditelné, ale o to zásadnější pro náš život!

Tato vibrace je totiž prvním komunikačním kontaktem s volaným, který navíc nemůžeme příliš ovlivnit naším charismatem a schopnostmi. Podvědomě ale působí na naši konverzaci a může mít i vliv na výsledek našeho rozhovoru.

Víte vůbec, jaký je číselný vibrační kód vašeho telefonu? Jakou energii voláním posíláte do světa? Jak vám může pomoci, jestliže potřebujete smířlivě komunikovat nebo naopak jasně prosazovat své pracovní plány?

Je dobré mít jeden telefon pro soukromé volání rodině a přátelům a ten druhý jen čistě pracovní? Třeba zjistíte, že to otravné střídání pracovního a soukromého mobilu, do kterého vás nutí zaměstnavatel, je vlastně pro vás výhodou!

Jak na to?

Např.: 603 365 214

6+0+3+3+6+5+2+1+4 = 30, 3+0 = 3

Číselný vibrační kód tohoto telefonního čísla je tedy 3. Tzn., že váš hovor s tímto číslem bude v rámci České republiky vibrovat kódem 3.

Pokud chcete zjistit, jak bude vaše číslo působit, budete-li volat ze zahraničí do České republiky, přičtěte ke svému číslu ještě mezinárodní předvolbu České republiky 420, tzn. 4+2+0 = 6

Celkový číselný vibrační kód i s předvolbou je v případě ukázkového telefonního čísla 3+6 = 9

Naprosto obdobně postupujte, budete-li volat do jiných států:

  • Slovensko je mezinárodní předvolba 421 … 4+2+1 = 7
  • Německo 49 … 4+9 = 13, 1+3 = 4
  • Polsko 48 … 4+8 = 12, 1+2 = 3
  • Rakousko 43 … 4+3 = 7
  • Maďarsko 36 … 3+6 = 9
  • Francie 33… 3+3 = 6
  • Velká Británie 44 …4+4 = 8
  • Belgie 32 … 3+2 = 5
  • Nizozemí 31 … 3+1 = 4
  • Itálie 39 … 3+9 = 12, 1+2 = 3
  • Řecko 30 … 3+0 = 3

Co vyjadřují číselné vibrační kódy?

Číslo: 1

Jedničkový součet vašeho telefonního čísla prozrazuje akčnost, sílu a dynamiku. Podpoří vaše proklamace a názory, podněcuje vaši iniciativnost. Dodá vašim argumentům značnou váhu a dokáže přesvědčivě ovlivnit toho, komu voláte.

CO PROZRADÍ DATUM NAROZENÍ?

Zjistěte si z data narození povahu člověka,
jeho schopnosti a dovednosti. Odhalíte, jak
je vášnivý a jestli je citlivý. Čísla napoví, zda
je praktický či naopak „věčně létá v oblacích“,
jestli je vytrvalý a trpělivý nebo nedočkavý.

SLEDUJTE NAŠI ŠKOLU NUMEROLOGIE

Druhým z vaší komunikace v mysli utkví vaše schopnosti, zručnost, osobitost a to, co jim radíte, jak vy vidíte svět a především to, čím je inspirujete. Toto číslo vás ale zradí ve chvíli, kdy nemáte jasno ve svých záměrech, kdy potřebujete podporu druhých.

Nicméně v této vibrační síle jedničky chybí citovost a vnímaní potřeb druhého. Je tedy vhodný pro budování kariéry, pro sebeprosazení.

Skvělou službu vám udělá, potřebujete-li rozjet své podnikání, nacházet sponzory pro své záměry, vnuknout druhým novou myšlenku, kterou chcete prosadit. Není ale dobré pro citlivé rozhovory s rodinou a nezadané ještě více izoluje.

Dvojkový součet vašeho telefonního čísla napomáhá propojovat se s druhými, přímo přitahuje kontakty a je k nezastavení v přívalu informací.

Jde často ale i o informace balastní, u nichž těžko poznáte, jestli jde jen o vyjadřování tužeb a přání anebo o skutečnou realitu. Přesto ale z tohoto čísla čiší takt a diplomatičnost, citlivý přístup a ochota ke spolupráci. Zvoní uklidňující vibrací a přitahuje přátele a partnerství.

Můžete se více spolehnout na nahodilé propojení kontaktů, dobrou reklamu služeb. Jde tedy o číslo vhodné pro podnikání orientované na služby, prodej, práci s informacemi, vyjednávání.

Nečekejte ale, že vám pomůže v dravém sebeprosazení spojeném s manipulováním s druhými. Dobře bude sloužit lidem, kteří jsou sami od přírody sebejistí a mají jasné cíle, ti pak mohou díky komunikaci skrz toto číslo dosáhnout laskavějšího a diplomatičtějšího tónu.

Číslo: 3

Trojkový součet vašeho telefonního čísla vyjadřuje pozitivní, kreativní vibrace, které vybízejí k tvořivé činnosti a aktivizují mysl, bystří úsudek, motivují, inspirují druhé.

Vše, co se z něj line nepostrádá originalitu, podněcuje fantazii a prostě přitahuje pozornost druhých. Zakládá na populárnosti svého vlastníka, nicméně jde spíš o tvorbu uměleckou, s nadsázkou, jejímž podtextem je umění a zábava, ale i obchodování a prodej, reklama.

Proto je to číslo vhodné pro spisovatele, textaře, novináře, publicisty, umělce, herce, vizionáře, hudebníky, mladé lidi. Ocení ho zejména holčičky a mladé slečny, které se zabývají složitostí vztahů, intrikami, kritikou i roztomilým klábosením o módě a idolech.

Vhodný je pro lidi, kteří se živí inspirací, vizí, ideály, neotřelými nápady, pro podnikání, které se zabývá vizáží, módou, estetickými úpravami jako např. kadeřníci, vizážisté, butiky, módní návrháři a prodejci, obchody s muzikou, ale i bary, herny apod.

Číslo: 4

Čtyřkový součet vašeho telefonního čísla vyjadřuje spolehlivost a stabilitu, podporuje metodičnost a systematický přístup, sluší mu jasná vyjádření, určitá strohost neutápějící se v citech a také i určité sucharství.

Omezuje hlavně bezobsažné tlachání a nutí účelně a jasně se vyjadřovat. Z tohoto důvodu je to skvělé číslo pro bankovní ústavy, účetnické firmy, advokátní kanceláře, bezpečnostní agentury, vojenské či policejní útvary.

MŮŽE VÁS ZAJÍMAT

Barvy nemluví a přece jsou slyšet
Pro všední dny: Jak si udržet krásu
Třetí život máme všichni. A kdy?
Versailles má unikátní muzeum vůní

Zkrátka pro takové podniky, aktivity či jedince, které potřebují vzbudit důvěru, zakládají si na dobré pověsti, ochraňují a zabezpečují ať lidi nebo majetek.

Nicméně toto číslo není vhodné pro veselé klábosení, spíše komunikaci mezi lidmi umravňuje a usměrňuje jen k tomu podstatnému. Přesto nebo právě proto je vhodné pro propojování lidí z velkých a organizovaných skupin, a to i pro velkou rodinu.

Pro osamělé lidi, hledající veselou společnost, pro zábavu a lehkost, se nevyplácí.

Jana Tamchynová

O číslech 4 až 9 ve Škole numerologie za týden.

Přečtěte si také



Diskuse: Jaké vibrace má náš mobil? Co umí ovlivnit?

ČÍST VŠE / REAGOVAT


Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci