Přijde David Matásek o svoji druhou nevěstu?

12.4.2016 00:00   |   TV a FILM
VIDEO – Jak se zbavit nevěsty? To se v nové komedii bude ptát David Matásek s Andreou Kerestešovou (oba na titulním snímku), ale třeba i Lenka Vlasáková a Jana Švandová.

Jak se zbavit nevěsty

Hlavní postavou filmu je moderní, dynamická Eva v podání Lenky Vlasákové, která řeší trable s láskou, životem i nepohodlnou nevěstou. Romantická komedie Jak se zbavit nevěsty bude mít premiéru koncem dubna.

Snímek natočil autor jednoho z nejúspěšnějších českých filmů poslední doby, režisér Hodinového manžela Tomáš Svoboda. A zatímco v příběhu o partě kamarádů bavil diváky z mužského pohledu, v komedii Jak se zbavit nevěsty nabídne zábavu ze světa žen.

Video
Trailer k novému filmu Jak se zbavit nevěsty.

V nové české komedii hrají David Matásek, Andrea Kerestešová, Lenka Vlasáková, Jana Švandová, Jaroslav Plesl, Jana Stryková, Vladimír Kratina, Jana Kolesárová, Josef Polášek, Matěj Ruppert a další.


Lenka Vlasáková se svou filmovou kamarádkou Janou Kolesárovou.

Eva, kterou ztvárnila Lenka Vlasáková, je majitelkou cukrárny, k tomu se stará o malého syna a neustále krotí svou rázovitou maminku v podání Jany Švandové. S bývalým manželem Honzou (David Matásek) má natolik skvělý vztah, že její kamarádka tvrdí: „Nebyli byste první ani poslední pár na světě, který se rozvedl a znovu dal dohromady“.

RECEPTY: Dorty, které létají ve filmu!

Čokoládová nevěsta Davida Matáska
Ovocná louka Jany Švandové

Mandarinková něha Andrey Kerestešové

Pak dostane Eva pozvání na večeři od bývalého manžela Honzy, který se konečně chystá vyjádřit: Opravdu se zamiloval a chce se znovu oženit... avšak nikoliv s Evou, ale s krásnou klavíristkou Lindou (Andrea Kerestešová). A protože svatba má být se vším všudy, tedy i se slavnostním dortem, uvítal by dort právě z Eviny cukrárny.


Andrea Kerestešová (Linda) na výletě.

Situace s druhou Honzovou svatbou je vskutku "něco" pro svéráznou Evinu maminku – ta si vždycky ví rady a zničit svatbu je pro ni ta správná výzva. S bojovnou maminkou v zádech potom Eva jede na společný výlet se šťastnými snoubenci.

A do toho rodinná regata, bratrský souboj o místo přednosty stomatologické kliniky, zlovolná švagrová a jeden potrhlý operní pěvec. Třešničkou na zábavném dortu je bezesporu fotbalový trenér v podání Matěje Rupperta.


Matěj Ruppert jako fotbalový trenér.

Nová komedie Jak se zbavit nevěsty má rovněž nevídaný závěr – ve finále se strhne velkolepá dortová bitva, jakou český film nepamatuje.

Připomeňme, že sladké dobroty, které se ve filmu objevily, připravila Cukrárna Saint Tropez v centru Prahy. A vybrané trio vynikajících dortů si můžete připravit i doma (podrobné recepty přinášíme ZDE).


Jednu z dětských rolí ztvárnila Kordula Stropnická, dcera Veroniky Žilkové a Martina Stropnického. Na snímku je s Jaroslavem Pleslem a Janou Strykovou.

Film se natáčel v horkém létě 2015 v Praze a na Orlické přehradě. Na Orlíku se také většina herců sešla ke scénám velkého rodinného závodu jachet.

Romantická komedie Jak se zbavit nevěsty vyjde koncem srpna rovněž na DVD.

tzp, ŽenyproŽeny.cz
Foto: Bontonfilm

Přečtěte si také

Diskuse: Přijde David Matásek o svoji druhou nevěstu?

ČÍST VŠE / REAGOVAT


Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci