Držte si kalhotky i bránice – Padesát odstínů černé je tu!

21.1.2016 00:00   |   TV a FILM
VIDEO – Držte si kalhotky i bránice! Do kin přichází dráždivá, na padesát způsobů šťavnatá parodie Padesát odstínů černé. A ke všemu s tajemnou rolí Jane Seymour...

Padesát odstínů černé

Stejně jako loni zfilmovaný „šedý“ bestseller od E L James, teď i nový film přináší překvapivá odhalení – hned tím prvním je, že erotický hit jde s touto poťouchlou komedií tak dobře dohromady. A dost možná, že emotivně vypjatá, nadmíru vážně pojatá romance Padesát odstínů šedi si tuto parodii zaslouží...

Velkou zvědavost v Padesáti odstínech černé budí Jane Seymour (na titulním snímku). S ohledem na parodovaný žánr se pochopitelně spekuluje také o míře oblečení této nestárnoucí Bond girl Solitaire z filmu Žít a nechat zemřít nebo Doktorky Quinnové ze stejnojmenného televizního seriálu.

JANE SEYMOUR ZNÁME DŮVĚRNĚ

nejen z filmů, ale i z televizní obrazovky, především díky seriálu Doktorka Quinnová – více si můžete přečíst ZDE

Cílem nového filmu Padesát odstínů černé nejsou – na rozdíl od „šedé“ romance – erotogenní zóny a odvážné představy, ale především centra smíchu.

Co kdyby byl Christian spíše Black než Grey, k penězům přišel značně pochybným způsobem a v posteli byl úplně marný?

Video
Trailer k filmu Padesát odstínů černé.

A kdože se vůbec odvážil parodovat jeden z největších hitů Padesát odstínů šedi? Dovolil si to komik a věčný srandista Marlon Wayans, který má na svědomí populární sérii Scary Movie nebo komedie Pár nenormálních aktivit.

Snad úsměv divákům neztuhne ani ve chvíli, kdy dojde na tvrdou lekci bejčákem pojmenovaným Nespoutaný Django. Právě název stěžejní erotické pomůcky napoví, že u Padesáti odstínů šedi tady filmový humor nezůstane.

Marlon Wayans a jeho dlouholetý parťák Rick Alvarez ještě jako bonus přidají pár dalších šlágrů. Hlavní hrdina tak třeba utrpí traumatizující zážitek à la Bez kalhot XXL – zdivočelá fanynka jeho striptýzové show je natolik korpulentní, že by situaci nezvládl ani někdejší profesionální striptér Channing Tatum.

A obdobně to bude rovněž s nejproslulejším pozadím světa, náležejícím profesionální celebritě Kim Kardashian při jejím fotografování se šampaňským.

Odstíny šedi inspirací

Osudovou dívku Hannah si v Padesáti odstínech černé zahrála americká herečka a modelka Kali Hawk (Ženy sobě, aneb Bláznivé loučení se svobodou), Christiana Blacka ztvárnil Marlon Wayans a kromě poněkud tajemné role Jane Seymour se ve filmu objeví i například známá komediální tvář Mike Epps a další.

„Když jsem si pouštěl erotickou romanci Padesát odstínů šedi, její humorné variace se mi během sledování filmu začaly nabízet nějak samy od sebe. Takže scénář pro Padesát odstínů černé se poměrně rychle plnil,“ prozradil svůj tvůrčí recept autor mnoha parodií Marlon Wayans.

tzo, ŽenyproŽeny.cz
Foto: Bontonfilm

Přečtěte si také

Diskuse: Držte si kalhotky i bránice – Padesát odstínů černé je tu!

ČÍST VŠE / REAGOVAT


Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci