HOROSKOP SPECIÁL: Jak to budeme mít v roce 2016 s láskou?

25.12.2015 00:00   |   Ezoterika - ROČNÍ HOROSKOP
Láska v roce 2016. Přichází náš druhý speciál k Velkému horoskopu portálu ŽenyproŽeny. V předcházejícím jsme probírali šance jednotlivých znamení na práci a peníze. Nyní se podíváme, kolik lásky toho kterého v roce 2016 čeká.

horoskop

Základní část - Velký horoskop portálu ŽenyproŽeny: Co nás čeká v roce 2016 - najdete ZDE.

BERAN (21. 3. – 20. 4.)

Víc než lásky si užijete v tomto roce práce. To ale neznamená, že by vám byla odepřena! Vsadíte-li na svou otevřenost, spontánnost a kouzlo své osobnosti, zaujmete na první pohled toho, kdo se dostal do hledáčku vašeho zájmu.

Jenže díky tomu, že jste pomalu přestali věřit na skutečnou lásku, budete si chtít spíš užívat než se vázat. Naštěstí ale velmi rychle pochopíte svůj omyl. Láska se zabydlí i v letitých vztazích a napomůže k vytváření harmonie mezi partnery.

Láska vás ohromí, ale také ochromí, a vy i ve studených dnech nadcházející zimy budete připadat jako v máji.

Dejte si proto pozor, abyste neztratili hlavu úplně a to se neprojevilo jak na vašem pracovní výkonnosti, tak i ve slibech, které byste později nemohli dodržet!

BÝK (21. 4. – 21. 5.)

Touha po harmonickém vztahu vás bude zaměstnávat skoro pořád. Podaří se vám svého dosavadního partnera přesvědčit o svém hlubokém citu a on se vám na oplátku otevře.

Zažijete velmi pěkné chvíle a společné zážitky vás ještě víc stmelí. Jestliže svou životní lásku teprve hledáte, máte letos šanci ji potkat. A to platí i pro vás, kteří jste zadaní, a přitom tušíte, že jste se zamilovali do toho nepravého.

Konečně si to přiznáte, a i přes značné ztráty začnete hledat jinde. Vaše erotické toužení ale může způsobit, že se zakoukáte do někoho, kdo je zcela vaším opakem.

Fascinováni se budete učit ve vztahu novému pohledu na realitu, abyste nakonec zjistili, že jako zkušenost to bylo dobré, ale že potřebujete jiné kafe. Nebojte, čas jste nemarnili zbytečně, Amor vám bude stále nakloněn.

BLÍŽENCI (22. 5. – 21. 6.)

Láska vám sice letos vyjde v ústrety, ale vy jí občas zmatete svou nevyváženou reakcí. Zkraje roku a navzdory zimě můžete zažívat vášnivá objetí. Paradoxně s nastupujícím jarem se bude vaše náruč ochlazovat.

A jak už to u vás bývá, nebudete vědět ani jak, a druhému ublížíte. Neměli byste proto nic přehánět a raději volit kompromis. Více empatie by vám rozhodně neškodilo.

Své těžce nabyté zkušenosti můžete letos zúročit ve svém vztahu, zejména v druhé polovině roku. Nezadaní lásku najdou a bude jim s ní dobře. Jen buďte v projevování citů jasnější a nespoléhejte na jemné náznaky, které váš protějšek nemusí umět přečíst.

Zadaní, kteří pečujete o svůj vztah, byste měli nahlas uvažovat o společné budoucnosti a perspektivách, abyste si udělali jasno. Na své si přijdou i ti, co touží po flirtu.

keltský horoskop

KELTSKÝ
HOROSKOP

RAK (22. 6. – 22. 7.)

Jestliže jste si v lásce doposud příliš nevěřili, v tomto roce si své mínění opravíte. Najdete v sobě odvahu vrhnout se do náruče lásky a to i té krátkodobé a flirtující.

Naučíte se spíš si užívat a neprahnout po dokonalém partnerovi. Touto optikou se začnou dívat i ti dlouhodobě zadaní, kteří už nějakou dobu řeší ve svých vztazích krize.

Může se to ale zvrtnout i naopak a budete shovívaví až moc a tím se lehce dostanete do osidel pozlátka. Nesnadno budete hledat tu správnou míru! Může se totiž stát, že zejména čerstvě zamilovaní budou tak posedlí touhou citově se nasytit, až svou lásku doslova převálcují svým intenzivním zájmem.

Drobné dárky a pozornost nejsou nikdy k zahození, jenže račí touha vlastnit a lapit do sítě spolehlivě vyplaší křehkou zlatou mušku teprve vznikající lásky.

LEV (23. 7. – 22. 8.)

Hledáte-li lásku jen na jednu noc, budete plni sexappealu a nebudete mít problém si toto přání splnit. Jenže!

Vy nebudete po takových kratochvílích toužit. Budete chtít smysluplný a vyvážený vztah, plný citu a ten budete opravdu muset hledat. Budete cítit potřebu udělat prostor ve svém srdci pro vztah nový.

Nedělejte však unáhlené volby! Nejprve si ujasněte, jaké hodnoty by měl váš ideál mít. Překvapí vás, že mohu být zcela jiné než doposud. Toto poznání způsobí zkraje roku řada zkušeností, které prověří vaši současnou lásku.

Jako ohniváci budete zaskočeni vlastním citovým ochlazením a znovu rozdmychávat vřelost lásky vám dá pořádně zabrat. Budete-li mít ale výdrž, vyplatí se vám to. Získáte cit mnohem zralejší a s větší budoucností.

ČTENÍ Z RUKY

PANNA (23. 8. – 22. 9.)

V lásce budete mít letos zelenou. A to až tak, že nebudete vědět, komu své srdce nakonec dát. Ani vaše kritické oko nerozezná hned tu správnou kvalitu, a proto si dejte na čas, než kývnete.

Spíš si dopřejte poznávání toho druhého a podrobte ho zatěžkávacímu testu třeba při společném cestování. Hned si tak ujasníte, jak to máte v daném vztahu vy. Ano, je to sice pro vás novinka, obvykle totiž hledáte, jak jste přijímaní vy a děláte pro to maximum, jenže letos si to zkuste naopak.

Tato taktika vám pomůže i při řešení vleklých krizí. Oprostěte se od toho, jak zalátat staré trhliny, odrazte se od startovní čáry s cílem pohodová budoucnost. Partner buď pochopí a dohodnete se, nebo k úlevě obou si dáte volnost.

Jestliže ale máte fungující vztah, odolejte svodům, raději si společně užívejte romantiky a lásky, které můžete mít letos plnou náruč.

VÁHY (23. 9. – 23. 10.)

Letos máte šanci přestat lásku hledat, ale konečně ji i mít a radovat se z ní. Ti, kteří ji očekávají ve svém letitém vztahu, ukončí vzájemné půtky a vyjdou si vstříc buď tím, že si dají svobodu nebo znovu najdou k sobě cestu.

Ti, kteří jsou osamělí, se mohou těšit na setkání s vysněným partnerem, s nímž mohou plánovat budoucnost. Je možné, že svou novou lásku objevíte mezi svými starými přáteli.

Každopádně budete přitažliví ještě více než obvykle a budete vyzařovat sebejistotu, byť se tak nemusíte cítit. Do cesty vám bude náhoda připlétat zajímavé lidi a bude jen na vás, jak moc investujete do citové banky.

Rozhodně ale pomalu poznávejte, sbírejte společné zážitky, sdílejte své dojmy. Nechoďte s kanonem na motýly. Tak plaché mohou vaše lásky ze začátku být. Za to ta romantika, ta vás uchvátí!

ŠTÍR (24. 10. – 22. 11.)

Budete svým pověstným štířím magnetismem přitahovat opačné pohlaví, i když o to sami ani nebudete usilovat. Mnohdy jen těžko odoláte svodům a ne vždy to vydržíte.

Pro nezadané je to samozřejmě dobrá zpráva, obzvlášť když se k ní dodá, že z počátečního flirtu se může koncem roku vyklubat skutečně hodnotný vztah a kvalitní partner pro život.

Pro ty zadané už to tak pozitivní není. Nevěra bude jejich dalším tajemstvím, které ale letos nedokážou skrýt. Nevypnutý telefon či nezaheslovaný mail mohou odstartovat zásadní narušení jejich dlouhodobého vztahu.

Raději jako prevenci vrhněte svůj erotický apetit směrem k partnerovi, kterého jste si vybrali.

Letos můžete opravdu váš vztah naplnit hluboce prožitými chvilkami intimity, společnými prožitky třeba z cestování či sdílenými aktivitami.

100 KŘESTNÍCH JMEN

Vybíráte jméno pro miminko?
Nebo se jen chcete dozvědět,
jestli vám vaše jméno pomáhá
či naopak něčím škodí?

ČTĚTE NÁŠ SERIÁL

STŘELEC (23. 11. – 21. 12.)

Zprvu se bude zdát, že vás nemůže nic pohnout k otevřeným citům a vyznáním. Pracovní zápřah vás pohltí a vy si ve skrytu duše přiznáte, že je to vlastně dobře, protože nemusíte myslet na svá citová zranění.

Nicméně s blížícím se létem se bude rozehřívat i vaše srdce a zatoužíte po lásce. Jenže konečně nebudete hledat podle svých iluzorních představ, ale díky předchozím zkušenostem budete mířit k údivu těch, co vás znají, k daleko životaschopnějším vztahům.

Odhoďte mimikry! Začněte se ve vztahu radovat, poznávat nové a vůbec žijte naplno. Jakmile totiž pocítíte, že se nudíte, půjdete jinam. Díky odhození růžových brýlí lehce prokouknete lež a neupřímnost.

A ani vy ji nebudete chtít do vztahu zavléct. Touto cestou bude možné vnést nového ducha i do dlouhodobých svazků.

KOZOROH (22. 12. – 20. 1.)

Láska letos přijde i k vám, byť na sebe může nechat čekat. Přeci jen byste měli nejprve vyčistit svoje srdce od předchozích vztahů a zkusit si být chvíli sami. Začnete si tak více vážit partnerství, dostane pro vás jinou hodnotu a to je to nejpodstatnější.

Budete pak totiž připraveni na novou lásku a také budete k sobě přitahovat jiné typy potenciálních partnerů. Spadnou vám růžové brýle z očí a vy skrz novou optiku uvidíte, jaké hodnoty by měl váš partner mít.

Ti, co mají ve svém srdci jasno a už nalezli ten svůj pravý protějšek, mohou zažívat romantické chvíle, zejména v letních měsících. Snažte se na svého partnera naladit a svůj vztah aktivně prohlubovat. T

i nezadaní se mohou těšit na podzim, kdy se sice začne ochlazovat, ale jim se budou lýtka zapalovat. Ze známostí na krátkou dobu a z flirtování se snadno stane vážná známost.

CO PROZRADÍ DATUM NAROZENÍ?

Zjistěte si z data narození povahu člověka,
jeho schopnosti a dovednosti. Odhalíte, jak
je vášnivý a jestli je citlivý. Čísla napoví, zda
je praktický či naopak „věčně létá v oblacích“,
jestli je vytrvalý a trpělivý nebo nedočkavý.

SLEDUJTE NAŠI ŠKOLU NUMEROLOGIE

VODNÁŘ (21. 1. – 20. 2.)

Na lásku se letos můžete spolehnout. Budete mít řadu příležitostí, jak se seznámit. Navíc vás hříšné myšlenky budou bavit a vy se nenecháte dlouho prosit. Každý flirt si opravdově užijete.

Jen pro ty zadané bude takové chování nebezpečné, jelikož je může zradit technika – mobil, internet apod., díky tomu se snadno stávající partneři dozvědí o jejich záletech.

Dejte si pozor, abyste nevěrou neřešili ochlazení vašeho stávajícího vztahu, za které budete moct stejnou měrou jako vaše druhá polovička. Raději volte jasně formulované potřeby, a pokud ani to nebude stačit, zkuste si od sebe odpočinout. To vám zchladí hlavu a vy ve svém srdci najdete rychle odpověď.

Léto si pak vyhraďte jako dobu velkého smiřování. Se svou láskou cestujte a společné zážitky váš vztah restartují a nabijí pozitivní energií.

RYBY (21. 2. – 20. 3.)

Láska k vám vtrhne tak, že vám z toho půjde hlava kolem. A to bude příčinou, že se vám všichni budou zdát přitažliví a můžete snadno šlápnout vedle. Proto nikam nespěchejte a své city trochu zchlaďte, i tak vám zbude dost vřelosti.

Ale ochrání vás to před skutečným opařením. Pokud už máte stálého partnera a nejste zrovna v rozvodovém řízení, pak se váš vztah upevní a občas zažijete spolu chvíle nefalšovaného štěstí a harmonie.

Mnozí se díky posílenému sebevědomí odhodlají projevit své city a dostanou za to zaslouženou sladkou odměnu. Erotika bude vládnout řadu měsíců vašemu životu a mnohé z vás svede nejen k flirtování, ale i k nevěře. Zpytujte své svědomí, zda si tím jen neposilujete své ego. Vyhněte se tomu, abyste volili mezi letní láskou a prověřeným partnerem, nejspíš byste tuto volbu nezvládli na pochvalu.

Jana Tamchynová

• • •

Ve třetím SPECIÁLU si přiblížíme, co mohou lidé, narození v jednotlivých obdobích, očekávat od svého zdraví.


Diskuse: HOROSKOP SPECIÁL: Jak to budeme mít v roce 2016 s láskou?

ČÍST VŠE / REAGOVAT


Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci