Orlando Bloom má hvězdu a jeho malý syn slávu

3.4.2014 09:30   |   Společnost
VIDEO – Hvězda na hollywoodském chodníku slávy již pár hodin patří také Orlando Bloomovi, britskému divadelnímu a filmovému herci, kterého zbožňují ženy snad všech generací. Pocty a hlavně slávy se spolu ním v pravé poledne dostalo i jeho malému synovi Flynnovi.

orlando bloom

Sedmatřicetiletý Orlando Bloom měl tříletého syna v té době na hlídání a na slavnost se vydali společně. Flynnova maminka, třicetiletá australská topmodelka Miranda Kerr, měla totiž pracovní povinnosti v Tokiu.

Malý Flynn si táty užíval, i když v pozadí vše nenápadně jistili a byli kdykoliv k dispozici také Orlandovi rodiče – Sonia Bloom a Colin Stone.

V tátově slavném dni Flynn dokonce pomáhal Leronu Gublerovi, prezidentu Hollywoodské obchodní komory, s odhalováním Orlandovy hvězdy na chodníku slávy. A nehodlal nikomu přenechat ozdobný provaz, který mu dali podržet.

Video
Hollywood Boulevard – chvíle slávy... a Orlandův velmi živý syn v akci.

V jedné ruce tašku sladkostí a ve druhé provaz s dekorativním střapcem bral malý Flynn svoji roli absolutně vážně.

Se stejným zaujetím se pak pustil do obrovského modrého lízátka, když svolil k tomu, aby babička Sonia opatrovala jeho tašku, které se jinak nechtěl vzdát. Definitivně tak rozesmál celou slavnost a strhl na sebe pozornost, původně určenou pro tatínka Orlanda…

Zkrátka, sláva kolem 2521. hvězdy na losangeleském Hollywood Boulevardu se točila především kolem tříletého andílka v proužkované košili.

Připomeňme v této souvislosti, že Orlando Bloom a Miranda Kerr po tříletém vztahu uzavřeli sňatek v červenci 2010. V lednu 2011 se jim narodil Flynn Christopher. Rozešli se loni v říjnu jako přátelé a syna vychovávají společně.

MŮŽE VÁS ZAJÍMAT

Orlando Bloom – po kom všichni touží?
Piráti počtvrté, teď Na vlnách podivna
Proč se ženám líbí zženštilí muži?

„Po šesti letech společného života se Orlando a Miranda rozhodli, že rozchod dotáhnou do konce i formálně,“ uvedl před několika měsíci mluvčí slavného páru.

„Avšak bez ohledu na to, že tím končí jejich manželství, mají se stále rádi a respektují se jako rodiče svého syna i jako rodina,“ dodal mluvčí.


Flynn s tatínkem Orlando Bloomem – ve výřezu Flynnova matka Miranda Kerr.

Orlando Bloom natočil přes třicet filmů. Jeho první výraznou rolí byl nepochybně Legolas v trilogii Pán prstenů. Další úspěch pak přišel s následující trilogií, což byli Piráti z Karibiku, kde ztvárnil postavu Willa Turnera a zahrál si po boku Johnnyho Deppa a Keiry Knightley.

Definitivně se Orlando Bloom usídlil mezi hereckou smetánkou jako princ Paris v historickém velkofilmu Troja s Bradem Pittem.

bri

Přečtěte si také

Diskuse: Orlando Bloom má hvězdu a jeho malý syn slávu

ČÍST VŠE / REAGOVAT


Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci