Markéta Hrubešová se stala ambasadorkou Avon pochodu

12.3.2014 00:00   |   Společnost
Markéta Hrubešová se stala další ambasadorkou Avon Pochodu proti rakovině prsu.Vstupenkou pro známý pochod, který projde Prahou letos už počtrnácté, je jako každoročně růžovofialové tričko.

Hrubešová Avon

A právě v tomto tričku se Markéta Hrubešová pro kampaň fotila. „Tričko se mi moc líbí, je pohodlné, z příjemného materiálu, s rafinovaným dekoltem. Tím, že tričko výstřih tak trochu má i nemá, bude slušet nejen anorektickým modelkám, ale i ženám, které mají větší prsa,“ je si jistá Markéta.

Trochu jako Mariana

„Já nosím převážně černou a bílou barvu, ale mám v šatníku i pár kousků odstínu magenta. Když jsem si tričko oblékla, připadala jsem si tak trošku jako má seriálová postava Mariana z primáckého seriálu Cesty domů, která naopak hodně nosí tuto barvu,“ smála se Markéta Hrubešová.

Herečka se letos zapojila do kampaně na podporu boje proti rakovině prsu poprvé. „Jsem moc ráda, že i já můžu nějak pomoct. Prevence v boji s touto chorobou je nesmírně důležitá, když se na nemoc přijde včas, je velká naděje na záchranu.“

MŮŽE VÁS ZAJÍMAT

Jak předejít zhoubnému nádoru?
Rakovina prsu se netýká jen starších žen
Co dělat, když lékař řekne: Rakovina

Tu nemoc znám

„Zarazilo mě, když jsem se dozvěděla, že Pražačky chodí na preventivní prohlídky nejméně ze všech žen z celé republiky. Já sama mám s rakovinou, i když ne přímo s rakovinou prsu, zkušenost, protože tato choroba se dostala velmi blízko k mé rodině,“ podotkla Markéta.

„ Proto jsem zodpovědná a lékařskou prevenci nepodceňuju a přála bych si, aby byly stejně zodpovědné všechny ženy. Jak se říká v kampani, každá smrt je smutná, ale zbytečná je ještě smutnější,“ dodala Markéta Hrubešová.

Letošní Avon Pochod proti rakovině prsu se bude konat 14. června.

zto, ŽenyproŽeny.cz

Přečtěte si také

Diskuse: Markéta Hrubešová se stala ambasadorkou Avon pochodu

ČÍST VŠE / REAGOVAT


Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci