Stallone, Willis a spol. – Postradatelní posíleni o nové hvězdy

21.8.2012 14:00   |   TV a FILM
VIDEO – Akční hrdinové jsou zpět! Po nebývalém úspěchu filmu Postradatelní se Sylvester Stallone, Dolph Lundgren, Arnold Schwarzenegger, Bruce Willis, Jason Statham a další ikony akčního žánru vracejí ve snímku The Expendables: Postradatelní 2.

Postradatelní

Známé partě Postradatelných, kterým šéfuje Schíza coby Sylvester Stallone (Barney Ross), dohodí kamarád a zároveň tajný agent CIA v podání Bruce Willise (Mr. Church) zdánlivě nenáročnou zakázku.

Sylvester Stallone se tak znovu vrací k žánru, který ho proslavil. A spolu s ním akční hvězdy současnosti Jason Statham (Lee Christmas) a Jet Li (Yin Yang), ale i legendární Dolph Lundgren (Gunner Jensen), zápasnická ikona Randy Couture (Toll Road) a star amerického fotbalu Terrence Crews (Hale Caesar).

Skupinu precizních specialistů pro různé typy boje tentokrát posílí nové hvězdy jako Liam Hemsworth (Billy Timmons), který s nimi měl původně být od samého začátku, avšak jeho role byla nakonec přesunuta až do tohoto pokračování filmu. Objeví se tady i Yu Nan (Maggie), vůbec první žena v tomto ryze mužském týmu. Ale to není všechno...

Video
The Expendables – Postradatelní 2... Je čas znovu nabít zbraň.

„V předešlém filmu The Expendables vzal Arnold Schwarzenegger jen drobnou roli – kvůli časovému zaneprázdnění, když byl tehdy guvernérem státu California. Ale teď jsme si poprvé v kariéře mohli spolu ve filmu zahrát naplno. Snad se nám podařilo připravit fanouškům tu správnou akční podívanou,“ říká Sylvester Stallone.

Diváci se mají opravdu na co těšit. Celým snímkem se navíc prolínají otevřené narážky na dřívější světové akční trháky... těch samých protagonistů, když byli o pár let mladší.

The Expendables: Postradatelní

O velkofilmu The Expendables: Postradatelní se mluvilo již dlouho před natáčením. A dodnes o tomto projektu Sylvestera Stalloneho kolují legendy. VÍCE PÍŠEME ZDE

Ačkoliv tentokrát vypadá zakázka, kterou Postradatelní vzali, vcelku nenáročně, samotná akce se příliš nevydaří. Jednoho z nich dokonce stihne hodně nepěkná smrt. A jeho parťáci se rozhodnou pomstít přímo na místě – na nepřátelském území, s mizivou šancí na úspěch.


Velká trojka v akci: Arnold Schwarzenegger, Sylvester Stallone a Bruce Willis.

Postradatelným se podaří rozpoutat doslova peklo na Zemi, na které se jen tak mimochodem nachází i pět tun čistého plutonia, jaké by naši planetu hravě vychýlilo z osy. Třaskavou směs musejí zajistit dříve, než bude pozdě. To ovšem není nic proti pomstě za kamarádovu smrt.


Jean-Claude Van Damme odmítl nabídku role v prvním filmu The Expendables: Postradatelní. Avšak nyní jej Sylvester Stallone přesvědčil.

A protože na takový akční ohňostroj nebudou samy stačit ani hvězdy, které jsme viděli v předchozím snímku, musely se vzdát zaslouženého filmového odpočinku další akční legendy: Jean-Claude Van Damme (Jean Vilain) a také Chuck Norris (John T. Booker).

bri, ŽenyproŽeny.cz
Foto: Bontonfilm

Přečtěte si také


Diskuse: Stallone, Willis a spol. – Postradatelní posíleni o nové hvězdy

ČÍST VŠE / REAGOVAT


Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci