Herečka Jitka Čvančarová se vdala

24.9.2011 17:30   |   Společnost
VIDEO – Populární herečka Jitka Čvančarová se v mělnickém kostele sv. Petra a Pavla vdala za tanečníka a choreografa Petra Čadka a navzájem si navlékli prstýnky z bílého zlata s briliantem. Poté se přesunuli na tamější zámek. Velkolepá svatba probíhala za účasti více než sto padesáti hostů.

čvančarová

Třiatřicetiletá Jitka Čvančarová, známá například ze seriálu Ordinace v růžové zahradě jako sestřička Markéta či z posledního ročníku show StarDance...když hvězdy tančí, je podle serveru blesk.cz v pátém měsíci těhotenství.

Dvaatřicetiletý Petr Čadek se rovněž zúčastnil televizní soutěže StarDance – před čtyřmi lety byla jeho partnerkou Tatiana Vilhelmová a obsadili druhé místo. V posledním ročníku, v němž se s budoucí manželkou loni sblížili, působil už jako choreograf.

Ve starobylém kostele sv. Petra a Pavla si pro manželské "Ano" snoubenci zvolili pravé poledne. Jitka si na církevní obřad vybrala sněhobílou klasiku jako pravá nevěsta – nadýchané šaty, zdobené krajkou a perličkami, s dlouhým závojem volně přecházejícím ve vlečku ve stylu lehké krajkové mantily. Petr se rozhodl pro tmavý frak v kombinaci s vestou a pro šedé, jemně proužkované kalhoty.

Video
Jitka Čvančarová vypráví o seriálu Dokonalý svět, o svojí roli i o sobě samé.

V roli Michelle se Jitka Čvančarová stala jednou z hvězd televizního seriálu Dokonalý svět, který se odehrá v prostředí redakce luxusního magazínu Grace. Ztvárnila v něm postavu sebevědomé módní ředitelky, která je však v soukromí oddanou milenkou stále doufající v manželství.

Český road-movie příběh

Jitku Čvančarovou, Ondřeje Pavelku a Václava Neužila bychom měli letos vidět v premiéře filmu SEJÍT Z CESTY. Český road-movie příběh je o lehce komediálním pojetí cesty k soudu, která se promění v nechtěný výlet.

Jitka Čvančarová pochází z Mělníka, z rodiny projektantky a inženýra. Vystudovala střední průmyslovou školu stavební a poté muzikálové herectví na brněnské JAMU. Osm let byla členkou souboru Městského divadla Brno.

Známá je také z filmů Bestiář, Kdopak by se vlka bál či Sněžná noc. Účinkuje v pražských i brněnských divadlech. A již nedlouho po porodu by měla Jitka vystoupit v obnovené premiéře muzikálu Les Misérables-Bídníci, který se do pražského divadla GoJa Music Hall/Pyramida připravuje v novém aranžmá na březen příštího roku.

bri, ŽenyproŽeny.cz

Přečtěte si také


Diskuse: Herečka Jitka Čvančarová se vdala

ČÍST VŠE / REAGOVAT


Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci