Numerologie: Roviny vizionářů a čísla

18.12.2010 00:00   |   Ezoterika - NUMEROLOGIE
Čísla vědí, proč jsou Václav Klaus a Miloš Zeman tak odlišní. Zjistíte to v posledním díle o prázdných rovinách v naší Škole numerologie. Je o rovinách diagonálních.

numerologie

V naší Škole numerologie jsme se již měli možnost seznámit s rovinami zaplněnými čísly a rovněž tak i s většinou rovin číselně prázdných.

Už víme, že nezaplněné roviny jsou stejně důležité jako jejich plné formy.

A zopakujme si, že energie prázdného políčka bez čísla je mnohdy silnější a jakoby naléhavější, než je energie políčka vyplněného. Což v rovině, kde se násobí efekt tří políček vedle sebe, může mít o to dramatičtější dopad:

Prázdné linie představují volný prostor pro to, abychom se mohli ve větších celcích lépe soustředit na plnění svých životních výzev a životních úkolů.

Prázdné políčko naznačuje to, co se konkrétně máme učit. Ale prázdná rovina ukazuje volný směr našeho pohybu, nutný životní růst.

Tímto dílem zakončíme povídání o rovinách zastavením u prázdných diagonálních rovin. Jsou dvě – rovina vize a rovina rozvoje.

Ještě pro zopakování na úvod připomínám numerologickou mřížku. V ní si můžete představit nebo zakreslit roviny, o kterých budeme dále hovořit. Podrobnější výklad o tom, jak numerologickou mřížku sestavit a zapsat do ní datum narození, najdete zde.

3 6 9
2 5 8
1 4 7

Rovina vize

Rovina vize sleduje směr čísel 3-5-7 a byla běžná jak pro předcházející dvě minulá století, stejně často se bude vyskytovat v numerologických mřížkách zrozenců 21.století.

Jaká je rodina vizionářů?

Rovina vize umožňuje sledování vlastních cílů řadě českých politiků např. Václavu Klausovi (narozen 19.6.1941), který díky tomu, že má i rovinu senzitivity, je více rezervovanější, než jeho kdysi opoziční kolega - také s rovinou vize - Miloš Zeman (28.9.1944). Rovinu vize má třeba i princ Charles (14.11.1948).

Asi nejdramatičtějším příkladem člověka s rovinou vize je Adolf Hitler (20.4.1889), který své vize dokázal obrátit – bohužel - proti celému lidstvu. Jeho mřížka vypadá takto:

6 9
2 88
1 4 7

Pozitivně uplatňovaná rovina vize může znamenat i velké výsledky. Má ji například vodní slalomářka, olympionička Štěpánka Hilgertová (10.4.1968), oštěpař Jan Železný (16.6.1966), tenisové legendy Jana Novotná (2.10.1968) a Hana Mandlíková (19.2.1962).

Rovinu vize má i jeden z „Brouků“ - Paul McCartney (18.6.1942), vizi vkládá do svých textů Jáchym Topol (4.8.1962), do svých soch Olbram Zoubek (21.4.1926), do svých myšlenek katolický kněz Tomáš Halík (1.6.1948), do svých cest je vkládal Jiří Hanzelka (24.12.1920), do tónů svých houslí Jaroslav Svěcený (8.12.1960).

100 KŘESTNÍCH JMEN

Vybíráte jméno pro miminko?
Nebo se jen chcete dozvědět,
jestli vám vaše jméno pomáhá
či naopak něčím škodí?

ČTĚTE NÁŠ SERIÁL

Pokud jde o rovinu vize, tak jistě budete souhlasit, že vize nepochybně vedla myšlenky biochemika Jamese D. Watsona (6.4.1928), když se spolupodílel na odhalení tajemství genetického kódu.

Stejně tak vize umožnila norskému etnografovi a archeologovi Thoru Heyerdalovi (6.10.1914) dokazovat námořní cesty prastarých civilizací a odkrývat jejich zapomenutá tajemství.

A kam až může vize dovést svého majitele, si nejlépe můžeme uvědomit na příkladu spisovatele prvních sci-fi příběhů Julese Verna (8.2.1828).

CO PROZRADÍ DATUM NAROZENÍ?

Zjistěte si z data narození povahu člověka,
jeho schopnosti a dovednosti. Odhalíte, jak
je vášnivý a jestli je citlivý. Čísla napoví, zda
je praktický či naopak „věčně létá v oblacích“,
jestli je vytrvalý a trpělivý nebo nedočkavý.

SLEDUJTE NAŠI ŠKOLU NUMEROLOGIE

Rovina rozvoje

Linie odpovídající rovině odhodlání vede přes čísla 1-5-9. Jde o rovinu, která se nemohla vzhledem k přítomné 1 objevit celé předchozí tisíciletí. Nemáme proto ani konkrétní příklad osob, které pod jejím vlivem žili dříve a stejně tak se můžeme jen pokusit o její definici.

3 6
2 8
4 7

Tato rovina přítomná v datu narození bude svým nositelům způsobovat osvobození od osobních ambicí a cílů. Zabezpečí pozvolný a vzestupný vývoj osobnosti, umožní vylepšování a propracovávání podrobností ve všem, co bude středem zájmu dotyčného.

Bude podporovat soustředěnost. Ideje lidí s rovinou rozvoje v jednadvacátém století budou směřovat ve prospěch druhých. Poprvé se rovina rozvoje objevila stejně jako rovina postřehu 2.2.2000.

V tomto pokračování naší Školy numerologie jsme se naposledy věnovali rovinám v numerologické mřížce. Nový rok 2011 již zahájíme dalším poznáváním tajů numerologie i sebe sama – začneme poodkrývat roušku toho, co všechno skrývá den narození.

Jana Tamchynová

Přečtěte si také

Diskuse: Numerologie: Roviny vizionářů a čísla

ČÍST VŠE / REAGOVAT


Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci