Bubu pomůže najít chlapa porotce Pavel Zuna

30.10.2010 00:00   |   TV a FILM
Z Novy přes Primu na Barrandov TV – tak vede televizní cestička redaktora a moderátora Pavla Zuny. Na obrazovce by se měl objevit už za pár dní.

Pavel Zuna

Pavel Zuna bude jedním z porotců soutěže Bubu hledá chlapa, tedy v pořadu, který má najít moderátorského partnera Zuzaně Bubílkové. Podle serveru DigiZone.cz o tom informoval Janis Sidovský, šéf marketingu, PR a vlastní tvorby Barrandova.

"Soutěž Bubu hledá chlapa bude televize Barrandov uvádět ve čtyřech dílech každou listopadovou sobotu v hlavním vysílacím čase," upřesnil Janis Sidovský. Pořad má tedy konkurovat populární taneční soutěži StarDance, jejíž čtvrtou řadu bude až do Vánoc vysílat Česká televize.

O politice i o běžném životě

„Chceme najít pokračovatele satirického pohledu nejen na politické dění, ale i na svět okolo nás a lidi žijící v něm“, uvedl dramaturg Petr Svárovský, který je společně se Zuzanou Bubílkovou autorem projektu. Režisérem bude Vojta Nouzák (Talk show Jana Saudka)

Zuzana Bubílková v pořadu bude nejen porotkyní, ale i osobou, která předá letité zkušenosti z oblasti televizní satiry novým osobnostem. Od jara se mohl přihlásit každý muž od 18 let, který umí komentovat dění kolem sebe, nejen politiku, ale i běžný život.

Těšíte se?

Česko Slovenská SuperStar 2
SuperStar: Martin i Miro vědí, jak dál
Vyhrál Martin Chodúr

Co právě dělají?

Zuzana Bubílková v TV Barrandov glosuje události na české politické scéně. Předtím dlouhá léta vystupovala s Miloslavem Šimkem, po jeho úmrtí se pak v TV Barrandov objevila po boku baviče Miloše Knora. Ten však odešel do televize Prima a Bubílková od té doby vystupuje sama.


Zuzana Bubílková

Pavel Zuna působil na Nově nejen jako moderátor zpráv, šéfredaktor zpravodajství a náměstek odpovědný za program, ale rovněž se podílel na pořadech Česko hledá SuperStar, Výměna manželek či Víkend. Na Primě od února 2007 do konce roku 2008 moderoval soutěž Ber nebo neber. V září 2007 se stal šéfredaktorem zpravodajství a za rok pak dostal na starost publicistiku. Odešel loni v květnu. Nyní je programovým ředitelem internetové televize Stream.cz.

jik, ŽenyproŽeny.cz
Foto: Tomáš Krist a Barrandov TV

Přečtěte si také


Diskuse: Bubu pomůže najít chlapa porotce Pavel Zuna

ČÍST VŠE / REAGOVAT


Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci