Překoná Ewa Farna rekord?

13.10.2010 00:00   |   Společnost
Jak má dítě pochopit, proč se mu spolužáci posmívají a ubližují mu? Jak se má srovnat s tím, že se jeho rodiče neustále hádají? Naštěstí je tady Linka bezpečí, které spolu s dalšími partnery pomáhá i sedmnáctiletá nadějná zpěvačka Ewa Farna.

Ewa Farna

Linka bezpečí je v provozu již šestnáct let a za tu dobu na ni zavolalo přes osm miliónů nešťastných dětí. Sama Ewa Farna k tomu říká, že i ona si v některých situacích nebyla jistá a právě proto je důležité mít se komu svěřit, s kým se poradit. A kvůli těmto chvílím je tady Linka bezpečí.

Jen málokdo ale zřejmě ví, že Linka bezpečí je nucena shánět rok co rok prostředky na svou existenci, aby mohla dalších dvanáct měsíců opět pomáhat těm, kdo ji potřebují.

Spolu se svými partnery, kteří Linku soustavně a neúnavně podporují, má nyní možnost přispět každý z nás – a přitom není třeba nic zařizovat, natož někam chodit.

Pusťte si TV nebo rádio
a bavte se

Úplně postačí, když si doma 28. října večer zapnete TV a první program České televize, nebo rádio a Český rozhlas 2-Praha. Pobavíte se u zajímavých hudebních vystoupení II. ročníku Benefičního koncertu Linky bezpečí v čele s Ewou Farnou a jejími hosty a pošlete dárcovskou SMS. Víc dělat nemusíte.

Pro informaci přinášíme údaje z předcházejícího ročníku – jen u televizních obrazovek jej sledovalo přes půl milionu diváků a vynesl 3,65 miliónů korun! Podaří se nyní Ewě Farné tato čísla překonat? Věříme, že ano.

EWA FARNA:

Na pódiu byla Ewa už podruhé v šoku!
Ewa Farna je panna. Hlídají ji rodiče

Vaše dárcovská SMS umožní další fungování Linky bezpečí, která je velkou pomocí pro děti, co se dostaly do obtížné životní situace. Přispějte a pomozte! Člověk nikdy neví, možná bude někdy potřebovat podpořit i vaše dítě ve chvíli, kdy si samo neví rady? Pak je taková pomoc k nezaplacení.

Mezi těmi, kdo nejčastěji na Linku volají, jsou teenageři, především dívky ve věku kolem čtrnácti let. Alarmující však je až dvojnásobný nárůst problémů se šikanou, týráním, zneužíváním a sebepoškozujícími i sebevražednými tendencemi.

Podporu můžete vyjádřit dárcovskou SMS ve tvaru:

DMS LINKABEZPECI na číslo 87777

(cena jedné DMS je 30 Kč, Linka bezpečí obdrží 27 Kč)

K zachování pomoci dětem v pro ně těžkých životních situacích potřebuje Linka bezpečí rovněž pro příští rok nutně získat další prostředky.

Na II. Benefičním koncertu pro Linku bezpečí vystoupí spolu s Ewou Farnou také Pavel Šporcl, skupina Čechomor, beatboxer Nasty, Miroslav Žbirka a další. Celý večer bude moderovat známý herec a dabér Saša Rašilov.

otz, ŽenyproŽeny.cz

Přečtěte si také


Diskuse: Překoná Ewa Farna rekord?

ČÍST VŠE / REAGOVAT


Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci