Ewa Farna je panna. Hlídají ji rodiče

2.11.2009 20:30   |   Společnost
Zpěvačka Ewa Farna, která v srpnu oslavila šestnácté narozeniny, potvrdila Korzu to, o čem již nějakou dobu spekulují bulvární média. Žádný muž ji dosud o věneček nepřipravil...

Ewa Farna je panna. Hlídají ji rodiče

„Je pravda, jak se říká, že rodiče mě pořád ještě hlídají, vždyť mi o prázdninách bylo šestnáct let,“ svěřila se Ewa. „Oni se mnou také stále všude jezdí, nikdy nejsem na cestách sama. Ale jsem ráda, když se po koncertu vrátím do hotelu a maminka sedí v pokoji a čeká na mne. Já bych se v neznámém hotelu sama snad i bála."

„Kluka jsem ještě neměla – pokud nezpívám, snažím se studovat a dokončit školu. Jsem ve druhém ročníku gymnázia. Pak bych chtěla na vysokou, nevím zatím přesně, na kterou, ale určitě na humanitní obor. Matematika nebo fyzika to zcela jistě nebude. Rozhodně bych chtěla mít vysokoškolské vzdělání," tvrdí ambiciózní dívka.

Ročně Ewa Farna odzpívá okolo padesáti koncertů. A letos, jako první česká zpěvačka, byla nominována na hudební cenu MTV Europe Music Awards 2009. Na serveru YouTube její vystoupení už shlédlo více než osmnáct milionů lidí z celého světa.

Proti úpravě boží práce

Ještě loni Ewa nosila rovnátka, a to prý byla jediná věc, která se týkala úpravy jejího zevnějšku:

„Kromě zubů nepotřebuji nic vylepšovat. Vůbec jsem proti úpravě boží práce. Těší mně, že jsem taková, jaká jsem. Oblečení si pořád ještě vybírám sama s maminkou, stylistu zatím nemám. Nejlépe se cítím, když si vezmu nějaké holčičí oblečky, doplněné všelijakými čepicemi. Chodím oblékaná stejně jako moje spolužačky z gymnázia."

EWA FARNA:

Na pódiu byla už podruhé v šoku!
Překoná Ewa Farna rekord?

Ewa Farna získala třetí místo v kategorii Zpěvačka roku v Českém slavíku 2008 a stala se tak nejmladší držitelkou tohoto ocenění.

V současné době se připravuje na pokračování svého již druhého koncertního turné, které se jmenuje Buď virtuální na Ewa tour 09-10.

Text a foto: Korzo

Přečtěte si také


Diskuse: Ewa Farna je panna. Hlídají ji rodiče

ČÍST VŠE / REAGOVAT


Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci