Miliardový rozvod záletného Tigera Woodse

23.8.2010 23:00   |   Společnost
Rozvod za miliardy je tu. Záletný Tiger Woods, do propuknutí skandálu nejlepší světový golfista, se rozvedl. A jeho konto čeká odtučňovací kúra – v přepočtu přijde o miliardy korun.

Woods

Už je definitivně minulostí svazek švédské au-pair a příležitostné modelky Elin Marie Pernilly Nordegren s nejbohatším sportovcem planety Eldrickem Tontem Woodsem, přezdívaným Tiger. Podle dnešních zpráv byli rozvedeni u soudu v americkém Panama City na Floridě.

ZÁLETNÝ TIGER

Tigera Woodse manželka přetáhla holí
Golfista Tiger Woods – vzdá se golfu?

Jak je uvedeno v žádosti o rozvod, jejíž faksimile zveřejnil americký server theinsider.com, je manželství nenapravitelně rozvrácené. Svazek tedy trval od jejich pohádkové svatby 5.října 2004 do dnešního 23.srpna.

Dvojice poskytla serveru people.com prohlášení, v němž si navzájem přejí vše nejlepší do budoucnosti. A zároveň je v něm ujištění, že štěstí jejich dvou dětí – tříleté Sam Alexis a osmnáctiměsíčního Charlese Axela – vždy bylo a bude pro oba rodiče to hlavní.

Miliony sem, miliony tam

Rozvod třicetileté Elin a čtyřiatřicetiletého Tigera se po jeho sexuálních aférách, které přerušily a možná i zničily skvělou kariéru nejlépe placeného sportovce světa, dal očekávat. Pokud se jedná o majetkové vyrovnání, tak tam půjde o stamiliony dolarů. K Elin se má přesunout minimálně půl miliarda dolarů (to je skoro deset miliard korun).

Už nyní získal tento rozvod nálepku Rekordní. Tigerovo konto ale ještě dostane citelný zásah, navíc se mu dolary nepohrnou jako dříve. Skandál s milenkami, který se provalil loni v listopadu, ho už prokazatelně stál kolem padesáti milionů dolarů, protože se od něj odvrátili někteří sponzoři, zadavatelé reklam.

bri

Diskuse: Miliardový rozvod záletného Tigera Woodse

ČÍST VŠE / REAGOVAT


Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci