Prima bude hledat farmářům ženy

13.7.2010 00:00   |   TV a FILM
Po česko slovenském Talentu nabídne Prima další kousek z dílny společnosti FremantleMedia – Farmář hledá ženu (The Farmer Wants a Wife).

Farmáři

Od své premiéry v roce 2001 ve Velké Británii se dočkala už desítek národních mutací.

Deseti osamělým zemědělcům pomůže Televize Prima najít partnerky, které se nakonec mohou stát i jejich manželkami. Deset svobodných mužů-farmářů se divákům – a hlavně potenciálním partnerkám – poprvé představí už 14. července ve 20:00, kdy se vysílá speciální úvodní díl této nové show s medailonky jednotlivých farmářů.

Koho si vyberou?

„Mezi těmi, kteří se budou snažit zaujmout divačky natolik, aby se o ně dámy ucházely, je například sklář a chovatel ovcí a prasat z Liberecka, „koňák“ z Vysočiny, chovatel ovcí z Rokycanska, chovatel dobytka a pěstitel obilí z Liberecka, chovatel ovcí, lam, psů, koní a vodních buvolů z jižních Čech nebo chovatel koní a domácího dobytka z jižní Moravy, ale i včelař z Českolipska či pastevec koz z Trutnovska a chovatel ovcí a koní ze Vsetínska,“ představuje farmáře Jana Kocová, tisková mluvčí Primy.

SHOW GOT TALENT VE SVĚTĚ
PROPADNEME TALENTMANII?
SUSAN BOYLE SOUTĚŽ PROSLAVILA

Divačky budou moci oslovit formou dopisu toho z nich, který vzbudí jejich největší sympatie a se kterým by se rády seznámily a navázaly skutečně seriózní vztah. Desítka účinkujících zemědělců si pak pro bližší poznávání vybere několik z takto přihlášených žen.

Laďka by to nezvádla

Pořadem bude provázet Laďka Něrgešová, která se tak na Primu po čase vrací. „Je to moderování reality show a to mne vždycky baví. Tohle je navíc realita s velkým R. Já si sama sebe dlouhodobě na farmě nedovedu představit,“ přiznává Laďka (na snímku se synem).

„Vím o sobě, že bych život tam nezvládla, a o to víc všechny, kteří si tento životní styl zvolili, obdivuji a jsem ráda, že si život v těchto někdy i hodně drsných podmínkách můžu vyzkoušet alespoň jako moderátorka,“ říká o své nové roli Laďka Něrgešová.

boh, ŽenyproŽeny.cz
Foto: Archiv TV Prima

Přečtěte si také


Diskuse: Prima bude hledat farmářům ženy

ČÍST VŠE / REAGOVAT


Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci