Trapas: Jana Paulová poslala erotickou SMS jinam

24.6.2010 11:00   |   Společnost
Ještě po letech se herečka Jana Paulová (55) červená při vzpomínce na pořádný trapas, který se jí přihodil během natáčení Kameňáku.

Paulová a Svoboda

Hlavní roli tu hrála esemeska, která měla původně patřit manželovi. Milostnými slovíčky protkaný text obdržel někdo úplně jiný než její choť, hudebník Milan Svoboda (na titulním snímku s Janou Paulovou).

PaulováAdresát se asi divil

„Točili jsme, byla chvíle volna, a tak jsem napsala manželovi textovou zprávu. Přijel po nějaké delší době domů z ciziny, byl unavený, a tak jsem ho chtěla rozveselit," vzpomíná Jana Paulová.

V erotické esemesce Milanovi barvitě vylíčila, co všechno spolu budou dělat, až se vrátí z natáčení domů. Pak ji zavolali, ať jde na plac. V rychlosti zprávu odeslala... a až později s hrůzou zjistila, že na jiné číslo. Komu sms přišla, už raději nezjišťovala, naštěstí to ale prý nebyl nikdo z jejich známých.

Pojede kolem světa?

Jana přitom rozhodně není záletnice. Je hrdá, že svým dětem nestřídá tatínky. A že by nebyla nouze! Vždyť Paulová je vášnivou cestovatelkou a jejím největším snem je podniknout s kamarády cestu kolem světa.

„Jeli bychom bez plánů, jen tak. Cesta by trvala minimálně rok a když by mi bylo někde hezky, zdržela bych se klidně i měsíc na jednom místě," svěřila se. A dodala, že ačkoli na cesty mnohdy vyráží úplně sama, rok by nikde bez svých blízkých nevydržela. Moc by se jí prý stýskalo po muži i dětech.

ko

Přečtěte si také


Diskuse: Trapas: Jana Paulová poslala erotickou SMS jinam

ČÍST VŠE / REAGOVAT


Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci