Jan Kraus přestoupil z ČT na Primu

30.6.2010 00:00   |   TV a FILM
Jan Kraus se po letech vrací se samostatným pořadem na obrazovky Televize Prima. Prima začne od září vysílat nový pořad Show Jana Krause.

Jan Kraus

Každý pátek večer bude přicházet z programem, který v podstatě kopíruje osvědčenou dramaturgii jeho talkshow Uvolněte se, prosím, v České televizi. Hosty bude i nadále zvát dramaturgyně Simona Matásková, talkshow bude opět doprovázet kapela Krausova syna Davida. Práva na pořad bude mít sám Jan Kraus.

KrausBlíž ke vzorům

Jana Krause těší, že se pořad dostal z televize veřejnoprávní na komerční. „Bude se samozřejmě v rámci toho, že bude na komerční televizi, doufám, ještě více podobat live night show, jak jsou ve Spojených státech," zdůraznil. Uvolněte se, prosím totiž podle něj již svým názvem zavazovalo k výběru hostů; nebylo vhodné mluvit o vážných tématech a končit slovy "Uvolněte se, prosím"...

„Jsme rádi, že se k nám Jan Kraus po letech vrací a že je to právě Prima, která bude vysílat novou show oblíbeného moderátora,“ říká Marek Singer, generální ředitel Televize Prima.

Podle vyjádření tiskové mluvčí Primy Jany Kocové vedení Televize Prima ponechá novému pořadu absolutní tvůrčí svobodu a Jan Kraus se tak bude před diváky prezentovat takový, jak jej znají a jak si ho také oblíbili – břitký, autonomní a aktuální. Velký důraz v přípravě pořadu bude kladen na aktuálnost hostů a témat.

SHOW GOT TALENT VE SVĚTĚ

PROPADNEME TALENTMANII?

Vlastně se vrací

V Televizi Prima není Jan Kraus rozhodně žádným nováčkem. Nejen, že je jedním z porotců talentové show Česko Slovensko má talent, kterou uvede Televize Prima již na podzim, na Primě moderovat pořad Sauna a následně měl na této televizní stanici svou talk show Další, prosím.

Jan Kraus se tak stává tváří Primy. Připomeňme také, že je členem poroty soutěže Česko Slovensko má talent, kterou spolu s Primou uvede slovenská televize TV Joj.

jik, ŽenyproŽeny.cz

Přečtěte si také


Diskuse: Jan Kraus přestoupil z ČT na Primu

ČÍST VŠE / REAGOVAT


Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci