Zahradní křesílko s červenou tečkou

17.5.2010 01:30   |   Bydlení
Možná právě sháníte křesílka na pohodové posezení na zahrádce či na terase. Máme pro vás tip.

sestava Magnus

Kombinace elegantních tvarů, poutavého designu a pohodlného posezení zaujalo i odbornou porotu REdDot Awardmezinárodní soutěže Red Dot Design Award 2010, která vybírala designově nejzajímavější výrobky z více než 12 tisíc přihlášených položek od tvůrců z 60 zemí celého světa. Červená tečka (Red Dot Design Award) je odbornou veřejností respektované ocenění a uděluje jej každoročně Zentrum Nordrhein Westfalen z německého Essenu. Soutěž má skutečnou odbornou porotu složenou z aktivních designérů či teoretiků designu z více než 20 zemí světa.

Nenáročné a odolné

Křeslo Magnus zaujalo jak moderním designem, tak inovativní kombinací materiálů. křeslo MagnusKřeslo, ale i celá sestava Magnus je unikátní svými čistými, ostrými liniemi. Kombinace ušlechtilého teakového dřeva a vysoce kvalitního plastu KETTALUX nepůsobí chladně ani neosobně.

Díky použitým materiálům je nenáročná na údržbu a velmi odolná proti povětrnostním podmínkám. Navíc je plně recyklovatelná, což je zejména u plastové části výrobku velice vítaný aspekt. Za zmínku také stojí certifikát FSC, který u použitého dřeva zaručuje, že pochází ze šetrně obhospodařovaných lesů a jeho produkce nezatěžuje životní prostředí.

Pravda, pro mnohé je limitujícím motivem nákupu cena. Doplňme tedy, že v Česku se jedno křeslo Magnus prodává za pět a půl tisíce.

irt, ŽenyproŽeny.cz

Přečtěte si také

Diskuse: Zahradní křesílko s červenou tečkou

ČÍST VŠE / REAGOVAT


Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci