Aňa Geislerová připravuje vlastní kolekci

10.5.2010 00:00   |   Styl
Exkluzívní smlouvu s Pietro Filipi podepsala Aňa Geislerová. Jako novopečená návrhářka nyní vytváří pro tuto českou módní značku vlastní kolekci.

Ana Geislerová

Oblíbená herečka a dvojnásobná maminka je pro novou práci úplně nadšená.

„Dává mně to pocit svobody a nezávislosti na mojí profesi. Je mi však jasné, že bez mého jména bych se k takhle prestižní práci a značce nedostala. Vzniká mi tak nové portfolio a třeba budu moct někde přišívat knoflíky nebo držet mistrové krejčovský metr,“ říká s úsměvem Aňa.

AnaVýrazný cit pro módu

Česká značka Pietro Filipi, vedená Petrem Hendrychem, se na módní scéně objevuje již sedmnáct let.

V její image se spojuje vyspělý módní look, sofistikovanost a osobitost.

Cílem je vytvářet modely nadčasové, v nichž se zákaznice a zákazníci budou cítit příjemně i sexy. Firma v poslední době výrazně expanduje nejen v rámci České republiky, ale rovněž do zahraničí.

Spolupráce s Aňou Geislerovou, která je považována za současnou módní ikonu, celý tým Pietro Filipi velmi přivítal.

Kreativní ředitelka Alena Loudinová podotýká: „Aňa má nejen výrazný cit pro módu, ale jak jsme při spolupráci s ní poznali, je to nesmírně milý a otevřený člověk.“

Premiéra na Berlinale

První ukázkou z  připravované kolekce je model, který Aňa Geislerová již v únoru představila v Berlíně na prestižním filmovém festivalu Berlinale.

Ana, BerlinalePři slavnostním ceremoniálu oslnila půvabnou róbou v holubičí šedi s rudým srdcem (snímek vpravo). Na její velkoryse řasenou sukni bylo tehdy spotřebováno dokonce sedmnáct metrů látky!

„Berlínské šaty miluji. Byl to pro mně i zážitek říkat, že jsem je navrhla sama,“ přiznává Aňa.

Další modely kolekce, doplněné navíc výraznými detaily – jako jsou třeba speciálně navržené série knoflíků – a spoustou originálních doplňků, budou určeny ženám, pro něž je právě móda vyjádřením vlastní osobnosti.

Pod názvem Aňa for Pietro with Love ji firma připravuje již na sezónu podzim-zima 2010. Takže, české ženy se mají opravdu nač těšit!

bri

Přečtěte si také


Diskuse: Aňa Geislerová připravuje vlastní kolekci

ČÍST VŠE / REAGOVAT


Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci