Peter Nagy: Podle čeho vybírá krásky na akty?

29.4.2010 00:00   |   Společnost
Zpěvák a poslední dobou i fotograf Peter Nagy (51) se v hudbě zaměřil na rock'n'roll. A při focení... na akty krásných žen!

Peter Nagy

Peter Nagy nám v rozhovoru svěřil svůj názor na to, jak by podle něho měla vypadat žena, kterou by chtěl vidět svlečenou před svým objektivem.

„Co se týče fyzična, hlavní kritériem je souměrnost," přiznal a hned dodal: „Ale aby fotografie měla rovněž úroveň, je nutný šarm a půvab. Pokud je dívka nemá, pak je to pouhopouhá nahá žena na snímku, nic víc."

Nagy: Girl power
Girl power

Kromě souměrného těla a nevšední aury musí mít žena i krásný, ale zejména zajímavý obličej. A to podle Petera zdaleka každá modelka nemá.

Peter Nagy
a jeho
snové dívky

„Žena, kterou chci fotit, musí být krásná i poté, co se odlíčí. U většiny modelek bohužel netušíte, jak vlastně v reálu vypadají. Jejich make-up vždy svádí k tomu, abychom je viděli jako velmi pěkné. Ačkoliv, tomu je jejich nalíčení vlastně podřízeno," vysvětlil Peter Nagy.

„Nicméně, na svých fotografiích takový způsob líčení nepreferuji. Skrze něj se totiž nedá ukázat něžnost a uvěřitelnost, která mě tak láká," dodal.

Korzo
Foto: Korzo a Peter Nagy

Přečtěte si také


Diskuse: Peter Nagy: Podle čeho vybírá krásky na akty?

ČÍST VŠE / REAGOVAT


Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci