Lucia Šoralová léčí svou alergii zpěvem

27.4.2010 00:00   |   Společnost
Na rozdíl od většiny z nás si zpěvačka Lucia Šoralová (33) krásné jarní počasí vůbec neužívá. Jejímu zdraví totiž nedělá dobře.

Šoralová

„Jaro není pro mě. Jsem astmatik a jakmile začne svítit sluníčko, osypu se, nespím," přiznává drobná Slovenka, jejíž výrazný hlas znají zejména příznivci muzikálů.

Zároveň je ale plná optimismu: „Za chvíli je tu léto a vše pro mne bude lepší." Prozrazuje, že se zdravotní problémy vždycky snaží překonat prací, tedy zpěvem. Vystupuje v muzikálech a k tomu ještě studuje vysokou školu.

Mariana jí padne

„Mám vcelku nabitý program. Hraji v Kudykamu uváděném Státní operou Praha. Víc jak půl roku také vystupuji na scéně Divadla Kalich v obnoveném muzikálu Johanka z Arku – do roku 2003 jej mělo na repertoáru Divadlo Ta Fantastika."

A navíc se v pražském Kalichu chystá i na zářijovou premiéru dalšího muzikálu. Bude jím Robin Hood z autorské dílny Ondřej Soukup – Gabriela Osvaldová, kteří stále jsou výjimečnou tvůrčí i manželskou dvojicí.

Lucia ztvární v muzikálu Robin Hood postavu Lady Mariany. Tato role jí padne jako ulitá. Je něžná, křehká a vroucně milující, nechce se vzdát své lásky, svého snu. "Mariana po lásce touží a bojuje za ni, bojuje za to, čemu věří," zdůrazňuje rodačka z Bratislavy.

Tvrdě ovšem odmítá neustálé narážky na to, že příběh Mariany je vlastně příběhem její šestileté lásky k Ondřeji Soukupovi (59). Vypadá to, že se Lucia smiřuje s tím, že Ondřej Soukup se s Gábinou Osvaldovou prostě nerozvede.

Korzo, ŽenyproŽeny.cz
Foto: Korzo

Přečtěte si také


Diskuse: Lucia Šoralová léčí svou alergii zpěvem

ČÍST VŠE / REAGOVAT


Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci