Dveře do velkého světa modelingu

19.4.2010 00:00   |   Styl
Máte-li dceru s dostatkem sebevědomí a zdravé ctižádosti, a k tomu s dobrou znalostí angličtiny, je zvána na odpoledne 30.dubna do brněnského centra Olympia na casting Elite Model Look, který odstartuje letošní ročník této významné modelingové soutěže.

Elite

Příležitost proniknout do světa modelingu dostanou dívky ve věku od třinácti do jednadvaceti let, s výškou nad sto sedmdesát centimetrů.

Vítězka z každého národního finále postoupí do finále mezinárodního, kde absolvuje fotografování, nácvik chůze po molu a rovněž rozhovory pro média.

KrainováSoutěž pak vyvrcholí galavečerem ve vybrané destinaci, na jehož konci mezinárodní porota vyhlásí budoucí hvězdu agentury Elite.

Finále je na podzim

V České republice a na Slovensku se soutěž Elite Model Look pořádá od roku 1991. Letošní castingy v dubnu a v květnu navštíví obchodní centra na území obou republik.

Vítězky postoupí do červnového národního semifinále v Praze a v Bratislavě. Finále se uskuteční na přelomu září a října.

Průvodkyní castingy bude modelka Simona Krainová (na snímku vpravo).

Od svého vzniku v roce 1983 vyhledává soutěž Elite Model Look nové talenty po celém světě. Každým rokem se koná v šestašedesáti zemích a je považována za jednu z nejprestižnějších. Hlásí se do ní ročně více než tři sta padesát tisíc začínajících modelek.

Mezi finalistky soutěže Elite Model Look v minulosti patřily i známé světové modelky jako Cindy Crawford, Linda Evangelista nebo Gisele Bündchen. Kariéru díky ní odstartovaly také Linda Vojtová, Petra Němcová či Denisa Dvořáková, které se prosadily na světových molech.

jik, ŽenyproŽeny.cz

Přečtěte si také


Diskuse: Dveře do velkého světa modelingu

ČÍST VŠE / REAGOVAT


Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci