Sámer Issa bude zbohatlíkům zpívat na lodi

19.4.2010 00:00   |   Společnost
Zpěvák Sámer Issa (24), idol mnoha dívčích srdcí, se dal opět dohromady s dlouhovlasou houslistkou a vokalistkou Pavlínou Dubnou (25).

Samer

Ve studiu teď tráví celé dny a někdy i noci. „Nechodíme spolu, jsme jen přátelé. Náš vztah je ryze pracovní," tvrdí ovšem Issa, jenž patří mezi nejúspěšnější finalisty první řady pěvecké soutěže Česko hledá SuperStar, která proběhla na jaře roku 2004.

Odhodila housličky

A všechno jejich umělecké spolupráci nasvědčuje. Pavla Dubná, která vystupovala v kvartetu Inflagranti a pak v dívčím smyčcovém triu String Ladies, dokonce na čas odhodila své proslulé housličky a pustila se do zpívání. Spolu se Sámerem nastudovali hned v několika jazycích některé známé milostné duety.

Samer

„Máme zajímavou nabídku na léto. Nechtěl bych to zakřiknout, ale myslím, že už to prozradit mohu. Budeme zpívat na luxusní zaoceánské lodi pro vybranou klientelu," svěřil se zpěvák.

Mořské nemoci se nebojí

Obavy z mořské nemoci prý Sámer Issa nemá. „Už jsem absolvoval pár plaveb po moři, nikdy jsem s tím potíže neměl. A kdyby, dneska už jsou k dispozici kvalitní léky. Toho se nebojím, strach z mořské nemoci opravdu nemám," tvrdí.

Nemá prý obavy ani z toho, že se mu jeho partnerka zamiluje do některého z přítomných boháčů, pro něž je tato luxusní plavba připravována. „Já bych jí to dokonce i přál," dodává Issa se smíchem.

Korzo, ŽenyproŽeny.cz
Foto: Korzo

Přečtěte si také


Diskuse: Sámer Issa bude zbohatlíkům zpívat na lodi

ČÍST VŠE / REAGOVAT


Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci