Petra Černocká: Nahou mě neuvidí

7.4.2010 00:00   |   Společnost
Poslední dobou i dámy dříve narozené jeví tendenci ukazovat své odhalené tělo. Je pravdou, že některé se mají stále čím pyšnit, mohou si focení aktů dovolit. A co si o tom myslí zpěvačka a herečka Petra Černocká?

Petra Černocká

Petra Černocká (60) se především zařekla, že její nahé tělo veřejnost neuvidí.

"Ale takové focení není nic nového u žen po padesátce, které na ´to mají´ a cítí potřebu předvést světu, že jsou pořád ještě hezké. Pochopitelně, jsou za tím peníze a reklama, i když se některé třeba nechají přemluvit, že je to pro dobrou věc. Domnívám se však, že většinou jde o exhibicionistky. A mezi ně rozhodně nepatřím," tvrdí populární Saxana z filmu Dívka na koštěti.

PETRA ČERNOCKÁ:

Pátek třináctého? To mě nerozhodí
Kuchařské představení – kuře s meruňkami

Nechcete si zavzpomínat? Václav Vorlíček, Miloš Macourek a Hermína Franková jsou autory komedie Dívka na koštěti o mladé čarodějnici Saxaně, která dala přednost životu mezi lidmi před výsadami nadpřirozených bytostí. Příběh, který vyšel také na DVD, není jen pouhým návratem do světa pohádek, dětských snů a fantazie, ale i konfrontací se světem konkrétním a reálným.

Nabídku měla – odmítla

Sama Petra dostala první nabídku nafotit akty před osmi lety. Ale ani nedošlo na jednání o výši honoráře, protože okamžitě odmítla.

"Řekla jsem si, že chudá nejsem a radost by mi to neudělalo. Jsem přirozeně stydlivá, nevím, proč by na mě měli čučet cizí chlapi. A také by se mi nechtělo trápit se vymýšlením nějakých dodatečných omluvných teorií, kterým by stejně nikdo nevěřil," odůvodnila zpěvačka svůj postoj.

I když tehdy neodolala a pochlubila se touto nabídkou přátelům. "Jejich reakce mě překvapila. Docela mě rozesmál jeden kamarád, který povídal: ´No, to by bylo skvělý! Víš, kolika mužským, co vyrůstali na Saxaně jako sex-symbolu, bys tím udělala druhýho Ježíška?´," vzpomíná Petra Černocká.

ko

Přečtěte si také


Diskuse: Petra Černocká: Nahou mě neuvidí

ČÍST VŠE / REAGOVAT


Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci