Pojišťovna štěstí startuje popáté

6.3.2010 00:00   |   TV a FILM
Dlouho očekávaná pátá řada seriálu Pojišťovna štěstí přichází na obrazovky televize Nova. S jeho původními hrdiny i novými postavami se budeme setkávat od 7.března 2010 po šestnáct nedělních večerů.

Pojišťovna štěstí

Tento velký televizní román o hledání lásky a štěstí se od roku 2004, kdy Nova odvysílala jeho první řadu, těší ohromné divácké přízni. Dosavadní čtyři série sledovaly v průměru 2,3 milionu diváků starších patnácti let.

Budou i dvě svatby

Autoři a vedení televize věří, že další série bude stejně úspěšná. K důvěrně známým postavám přibudou nové, které do jejich osudů zasáhnou. A těšit se můžeme i na dvě svatby.

Pojišťovna štěstí

Stěžejní postava nové série Pojišťovny štěstí Tomáš Kraus (Miroslav Etzler), ředitel První rodinné pojišťovny, přijde doslova o všechno, aby pak znovu našel své štěstí tam, kde by ho nikdy nečekal. V tom mu velice pomůže jeho otec Karel Kraus (Petr Nárožný) a na cestě k lepší budoucnosti ho také podpoří Marie (Jiřina Bohdalová).

Na koho se těšit

Chybět samozřejmě nebude ani první Tomášova žena Dagmar (Kateřina Brožová), která usiluje o adopci dítěte, jejich dcera Karolína (Nikol Štíbrová), Tomášův adoptivní syn Ondřej (Vojta Kotek), ani oblíbená hospodyně Růžena Kekulová (Jiřina Jirásková), která začne na stará kolena přemýšlet o vdavkách. Do děje však vstoupí i dvě zcela nové ženské postavy, které ztělesnily Jitka Schneiderová a Kateřina Winterová.

ČT: Seriál, který vrací čas

Osudy obyčejné české rodiny Dvořákových
od poloviny šedesátých let, přes srpen '68,
normalizaci, sametovou revoluci po dnešek

Úspěch seriálu Pojišťovna štěstí spočívá nejen ve skvělém hereckého obsazení, ale především v dobře vystavěném příběhu, který vždy dokázal chytit diváky za srdce a připoutat je k televizním obrazovkám.

rav, ŽenyproŽeny.cz
Foto: TV Nova

Přečtěte si také


Diskuse: Pojišťovna štěstí startuje popáté

ČÍST VŠE / REAGOVAT


Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci