Nova představila své televizní jaro

17.2.2010 00:00   |   TV a FILM
Nová řada Sitcomu Comeback je od března jedním z jarních taháků televize Nova. Ta sází i na další vlastní osvědčené seriály, které doplní novým publicistickým pořadem z lékařského prostředí.

Vizita

Na prezentaci nováckého programu se dostavil i Martin Ozzák Dejdar a rozdal přítomným petici za záchranu seriálové hospody U Jezevce. "Objeví se tam živá zvířata, neskutečné digitální efekty, Comeback bude ještě rychlejší, ještě drsnější, doufejme že bude alespoň tak vtipný, jako byl předtím," řekl jeden z tvůrců Tomáš Baldýnský.

Na co se také můžete těšit

Legendární Sanitka bude pokračovat

Březen: Vizita a MTV na UPC

VizitaNa jaře bude samozřejmě pokračovat Ordinace v růžové zahradě 2, od března se na obrazovkách objeví pátá řada seriálu Pojišťovna štěstí. Úplnou novinkou bude dokumentárně publicistický pořad Vizita (z něho je úvodní snímek), který nahlédne do lékařského prostředí a do soukromí lidí stižených vážnou chorobou.

Psali jsme již o tom, že hudební kanál MTV odvysílá reality show Osbournovi, což je pohled do soukromí rockového zpěváka Ozzyho Osbourna. „Náš záměr počeštit MTV vlastními formáty trvá," řekl ředitel Novy Petr Dvořák s tím, že letos na jaře to ještě nebude. A dodejme i radostnou novinku pro příjemce signálu UPC, která MTV z rodiny Novy začne vysílat také od března.

rav, ŽenyproŽeny.cz

Přečtěte si také


Diskuse: Nova představila své televizní jaro

ČÍST VŠE / REAGOVAT


Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci