Vaše pomsta bude – smrdutá!

17.1.2010 00:00   |   Styl
Chcete se někomu originálně pomstít? Z Francie přichází skutečně nevšední recept – pošlete svému nepříteli balíček nefalšovaného hnoje!

hnůj

Internetová stránka fumier.com (hnůj) nabízí návod: Zájemci mohou za 8,5 eura (225 korun)  na vybranou adresu odeslat poštou balík s pořádně smrdutým kravským hnojem. Aby pomsta byla opravdu dokonalá, v zásilce může být pro "obdarovaného" i pěkně šťavnatý vzkaz.

Největší zájem ve městě

Šedesát až 70 procent zájemců je podle autora nápadu Oliviera Legranda z pařížské oblasti. Městští lidé patrně nejvíce považují za povedené, že mohou páchnoucí směs poslat například svým bývalým partnerům nebo exšéfům. Obsah v průsvitném obalu je uložen v dřevěné krabici, na níž je obrázek krávy s roztomilým kukučem s pláštěm Supermana.

Čtyřicetiletý Legrand, který se jinak živí jako umělecký ředitel komunikační agentury, se domnívá, že obsah balíku má příjemce pořádně překvapit, ale zároveň nemá přijít o svůj žertovný náboj.

hnůj

Zapáchá víc, než obvykle

Hnůj pochází od montbéliardských krav z jurských hor, takže prý zapáchá víc než je obvyklý průměr a přitom si udržuje svou konzistenci.

Legrand prý už musel také některé objednávky cenzurovat. Nemohl morálně strávit, že někteří místní politici dostali neblahý nápad, že by poslali takovýto dárek pod stromeček svým politickým soupeřům.

jik, ŽenyproŽeny.cz

Přečtěte si také


Diskuse: Vaše pomsta bude – smrdutá!

ČÍST VŠE / REAGOVAT


Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci