Zlata Adamovská: Rozvedu se, ale zůstaneme přáteli

8.1.2010 10:30   |   Společnost
Titulní stránky bulváru zaplnila kauza publicisty a lídra Věcí veřejných Radka Johna (55). Ten byl okolnostmi donucen veřejně přiznat, že má již sedmiletou nemanželskou dceru Terezku.

Adamovská, John

Pro jeho manželku, herečku Zlatu Adamovskou (50), to byl šok, ale nikoliv důvod k pomstě, jak hlásaly novinové titulky.

Mstít se nebudu, naopak...

„Rozhodně se nebudu mstít, jak píše na první straně deník ´Aha!´. To jsem nikdy neřekla. Naopak... S manželem Radkem Johnem řešíme věc v klidu. Podám žádost o rozvod, ale chci, abychom zůstali přáteli," uvedla Zlata Adamovská.

Radek John k tomu dodal, že informaci o sedmileté nemanželské dceři zveřejnil nyní, protože jako člověk, co vstoupil do politiky, nesmí mít žádné tajemství, jímž by mohl být vydíratelný. Přitom do politiky vstoupil již loni – poté, co zkraje roku 2009 odešel z TV Nova.

Může vás zajímat
JAK BÝT KRÁSNÁ PODLE MĚSÍCE

„Než jsem s politikou začal, snažil jsem se chránit děti a ženu před skandálem. Mrzí mě, že je teď Zlata vystavena tlaku bulváru, který tvrdí, že se zhroutila, zuří a chce se mi pomstít," vysvětluje Radek John. Ale už neříká, proč dceru Terezku tajil sedm let před manželkou, s níž má syna Petra (15) a dceru Barboru (22).

Radku Johnovi si prý ulevilo

Radku Johnovi se prý konečně ulevilo: „Nepotrpím si na tajnůstkaření. A tohle mě tížilo, takže jsem rád, že je to venku. Již dříve jsme několikrát já i Zlata řekli v rozhovorech pro média, že náš vztah je volný v tom smyslu, že nikdo nikoho nevlastní a každý je za sebe zodpovědný. Myslím, že nejsme rozhodně jediné manželství v Česku, které takto žije. Ale většina lidí to nepřizná. Samozřejmě tím neomlouvám vinu, naopak jsem připravený za ni zaplatit," tvrdí Radek John – jako by to byl on, kdo se vlastně sám přiznal.

K již sedmileté nemanželské dceři se Radek John, lídr Věcí veřejných, veřejně přiznal nikoliv z vlastní iniciativy, ale nyní až poté, co neopatrný řidič naboural jeho auto na pražské Hanspaulce. Druhý den totiž deník ´Aha!´ zveřejnil fotografii, jak Radek John z poškozeného vozu odnáší dětskou sedačku – a publicista s ambicí politika musel s pravdou ven…

ko

Přečtěte si také

Diskuse: Zlata Adamovská: Rozvedu se, ale zůstaneme přáteli

ČÍST VŠE / REAGOVAT


Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci