Jaký byl víkend s Katkou Stočesovou?

26.11.2009 00:00   |   Styl
Nedávno jsme vás zvali na víkend do hotelu Příchovice v Kořenově u Harrachova, kde se mohly ženy nejen nadýchat čerstvého vzduchu, ale zároveň na sobě leccos vylepšit, pobavit se a odreagovat.

Jaký byl víkend s Katkou Stočesovou?

Vše vymyslela a zorganizovala Miss ČR a Queen of the World 1998 Katka Stočesová a nazvala program Otazník ženy, snad proto, že si tu každá z nás mohla najít odpověď na otázky kolem svého životního stylu.  Pro ty, které se nakonec na tři dny nabité nejrůznějšími akcemi nedostaly, máme aspoň malou ochutnávku toho, co jsme zažily na vlastní kůži.

Vizážistický zázrak

Pod rukama kadeřnice Báry z pražského salonu YES VIP, který se specializuje na prodlužování vlasů, se slečny a paní proměňovaly ve šmrncovní dámy, které se přesunuly k vizážistům Sashovi a Ivě a po jejich zásahu a odborných radách mohly klidně vstoupit na módní molo. Oči se rozjasnily, tváře vyhladily a i ty, které nevěřily, že se na nich dá něco změnit, byly překvapené.

O to víc, že fotoaparát pak jejich změnu zaznamenal, specialisté zpracovali, a tak se druhý den mohly kochat svou proměnou na plátně, které promptně dodal Fotolab.

Trocha tance a zpěvu...

Vyzkoušet na vlastní kůži jsme si mohly i přístroje, které přivezlo studio 1. Pretty Woman z pražského Anděla. Například vacupress nebo systém bailine nadchly už při první aplikaci. Celulitida mizela, špíčky se ztrácely...Zároveň jsme se od dietní poradkyně dozvěděly, jak se stravovat a dostaly plánek, podle kterého si můžeme vybírat zdravé jídlo.

Kromě toho jsme si zacvičily s Lucií Váchovou, Miss ČR a bývalou gymnastkou, která nás naučila, jak protáhnout svaly a nastartovat  se do nového dne. Kdo může říct, že cvičil se dvěma Miss?

V neděli, se pak vizážistka Ivana Sejpková věnovala přítomným dámám individuálně a učila je, jak se mají správně líčit.

Nakonec přišly dárky

Skvělá byla  přednáška Hanky Kovářové z pojišťovny Direct o tom, jaké jsou nové možnosti pří pojišťování vozidel a jak postupovat při nehodách. Při výborné kávě Nespresso nám radila módní návrhářka Věra Kocová,  jak skrýt oděvem některé nedostatky, ale také si s námi povídala o módních trendech pro podzim a zimu 2009/2010. Dámy zažily i trochu adrenalinu, vyzkoušely si jízdu na čtyřkolkách.

Aby ani duše nezůstala pozadu, zastavil se v Kořenově zpěvák Jakub Smolík, který okouzlil přítomné ženy nejen  zpěvem, ale i tancem. Kdo chtěl, mohl si nechat udělat reflexní masáže  a vyložit osud od kartářky Michaely Bradleay a poslechnout si přednášku jejího muže Stanleyho o rodinných konstelacích.

Nakonec se obdarovávalo, a to velmi velkoryse. Dárky totiž dodali například ETA, BIO kosmetika Lavera, Herlitz  a také sama Katka Stočesová darovala každé ženě ze své dílny vánoční svícen.

Víkend stál opravdu za to a jak nám Katka  prozradila, tak se na jaře bude Otazník ženy opakovat. Určitě vám o tom dáme včas vědět!

zp

Přečtěte si také


Diskuse: Jaký byl víkend s Katkou Stočesovou?

ČÍST VŠE / REAGOVAT


Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci