SuperStar: Nýmandi ve finále?

15.10.2009 00:00   |   SuperStar
Bylo to tak při každé SuperStar, bude to i letos. Do finále se dostanou zpěváci, jejichž výkony jsou, stručně řečeno, velmi chabé. Kvůli rovnoměrnému způsobu vyřazování tak není možné vyloučit třeba dva slabé muže z jedné šestice.

SuperStar: Nýmandi ve finále?

Podívejme se tedy, jaká trágedie nás může ve finále čekat.

Hlasivky nebo prsa?

Když se do finále dostane neumětel, je to škoda. Ještě horší ovšem je, nepostoupí-li do něj ten, kdo měl co nabídnout. Z takových nás už opustila Deborah Kahlová či René Bošeľa. S ohledem na to je situace alarmující zejména ve skupině českých dívek. Na jedné straně jsou tu velice talentované slečny (Leona Šenková, Monika Bagárová, Markéta Konvičková), které by si postup zajisté zasloužily. A kromě nich je tu ale i Aneta Galisová, co zpívá pouze lehce nadprůměrně a na pódiu, bohužel, příliš své pěvecké přednosti nepředvádí. Přitom s předváděním předností jinak problém nemá, což už čtenáři bulváru dobře vědí.

Pošlou tedy diváci do finále dívku s pěveckým talentem, anebo kontroverzní šťabajznu s příslibem dalších pikantností do budoucna?

Stojí za přečtení:
První SuperStar už máme! Možná


Čeští kluci? Padesát na padesát

U českých kluků je situace doslova černobílá. O neuvěřitelném talentu Martina Chodúra a Jana Bendiga není vůbec sporu. Pokud ti dva se nedostanou do finále, pak jsme zřejmě opravdu národem hluchounů a zasloužíme si, aby na nás z rádií hulákali asi tak stejně dobří zpěváci, jak dobří nám vládnou politici.

Opomenout nemůžeme ještě Lea Machalu a Bena Cristovaa. Jeden z nich je zpěvákem podprůměrným, druhý není zpěvákem vůbec. Přesto má jeden z nich zaručený postup do finále. Kvótový systém letošní SuperStar opět ukazuje svou slabou stránku.

Slovensko už muzikanty vyřadilo

Mezi slovenskými chlapci proběhla čistka, která odstřelila rockově zaměřeného Jána Ločaje a jazzového multiinstrumentalistu Reného Bošeľu.
Z těch, kteří po pěvecké stránce za něco stojí, tam zbyl jen Miro Šmajda, který dokáže rockový flák solidně zkazit i bravurně zazpívat, a Denis Lacho, což je, jak se zatím zdá, popíkař v každém směru, ale v tomto žánru velmi slušný. Pokud ale zapracuje fanklub thymolinového Thomase Puskailera, anebo výmluvného, ale slabě zpívajícího Marka Lacka, opět nás může čekat finále, které bude více zajímavé pro oči než pro uši – a to je u pěvecké soutěže trochu na pováženou.

Sledujte:
Jízdní řád Česko Slovenské SuperStar

Obdobná situace je také u slovenských dívek. Poté, co ze soutěže vypadla velmi dobře zpívající Lucia Láncošová, zbývají dvě kvalitní zpěvačky, Dominika Stará a Nikoleta Balogová, a pak už jen žabka kuňkalka Paulína Ištvancová a Karolína Majerníková, která má podobně jako Thomas Puskailer podstatně lepší vlohy pro modeling než pro pěveckou dráhu.

Prací prášek a benzínová pumpa 

Pakliže se skutečně do finále probojují nýmandi, máme alespoň jednu jistotu. Víme, co nás bude čekat hned po konci soutěže. Než bys řekl švec a vystudoval v Plzni práva, vyrojí se cédéčka finalistů SuperStar.

A s výjimkou několika povedených kousků to bude, stejně jako v minulých řadách, ideální zboží na přibalení k pracím práškům nebo k prodeji na benzínkách za třicet korun jako účinný lék proti mikrospánku – ono totiž při zoufalém tlučení hlavou o volat zaručeně neusnete.

Tak věřme, že se tento katastrofický scénář protentokrát nevyplní a že opravdu neusneme ani při sledování finálových kol.

Lída Švédová
Foto: z TV obrazovky

Přečtěte si také


Diskuse: SuperStar: Nýmandi ve finále?

denisek

1.11.2009   |   13:33   |   od: anitka11
me je to fukanec denis lacho je ze vsech nejlepsi
Zobrazen poslední příspěvek, celkový počet 1 příspěvek.
poslední příspěvek: 1. 11. 2009 13:33
ČÍST VŠE / REAGOVAT


Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci