NEJ zabijákem sexu je zápach z úst

24.8.2009 00:00   |   Sex a vztahy
Stoprocentních rad k tomu, jak si dokonale prožít milování, je nepočítaně. Pojďme se ale podívat, jaké překážky naopak stojí milostnému zážitku v cestě.

NEJ zabijákem sexu je zápach z úst

Ve Velké Británii si na toto téma udělali průzkum, ze kterého vyplynulo, že k nejspolehlivějším zabijákům sexu patří zápach z úst, nevábný tělesný pach i rádoby roztomilé dětské žvatlání.

Lenost i agresivita

Více než třetina dotázaných Britů přiznala, že když někdo začne mluvit dětským hláskem, spolehlivě to v nich potlačí chuť na sex. A celých šedesát procent respondentů uvedlo, že jim v posteli nesmírně vadí lenost partnera či partnerky.

MŮŽE VÁS ZAJÍMAT

Kam až je žárlivost normální
Tři do páru: Patří – Nepatří?
Když je partner vaším dalším dítětem
Láska s přidanou hodnotou

Ani plyšáci do postele nepatří: Deset procent dotázaných řeklo, že pohled na plyšovou hračku na posteli vede k tomu, že do té postele nejspíš s myšlenkami na laškování ani nevlezou.

Podle listu The Sun, který výsledky průzkumu zveřejnil, mnoho lidí odrazuje také přílišná agresivita, kousání a škrábání. Totéž platí o neochotě užít kondom.

Průzkum se uskutečnil v rámci kampaně Condom Essential Wear a organizátory potěšilo zjištění, že pokud muž odmítne užít kondom, nejspíš ho opravdu nebude potřebovat – partnerka se totiž rychle vypaří.

Top 10 zabijáků

Deset největších britských zabijáků sexu:

  1. Zápach z úst
  2. Nevábný tělesný pach
  3. Lenost
  4. Dětské žvatlání
  5. Neochota užít kondom
  6. Agresivní dožadování se sexu
  7. Nevábné spodní prádlo
  8. Kousání a škrábání během sexu
  9. Plyšáci na posteli
  10. Opilost partnera

irt

Přečtěte si také

Diskuse: NEJ zabijákem sexu je zápach z úst

Zápach z úst je konečná

22.9.2009   |   19:43   |   od: Blanche
No, zápach z úst je konečná, ale to už při seznamování - takže k sexu ani nemůže dojít. A pak ještě páchnoucí nohy...

RE: pro Lenku

30.8.2009   |   19:36   |   od: fabiola
Píšeš, Lenka, že sex zabíja, keď je zrovna chuť to robiť s niekým iným... to je neuveriteľné a je mi ťa veľmi ľúto, milá Lenka. Prečo sa miluješ s niekým, ku ktorému necítiš to správne potešenie, s kým si to nevieš vychutnať a kto nie je pre teba atraktívny.
Povedala si túto sprostú poznámku, ako by si to robila z povinnosti alebo ťa k tomu niekto nútil. Vlastne potom ani nemôže byť reč o milovaní – milovanie prebieha len s partnerom, ktorého skutočne lúbiš...
No, dobre, beriem. Z nejakého dôvodu môže byť aj momentálna situácia, keď práve takýto pekný vzťah nie je. Ale prečo strácaš čas s niekým, o kom vieš dopredu, že to nemôže byť to pravé orechové. A to určite nie, lebo v opačnom prípade by si robila všetko preto, aby si bola s tým, na koho myslíš.
Nie sme zvieratká, ktoré ukájajú svoje potreby s kde kým. Vlastne aj to nepatrí u všetkých – tie inteligentnejšie druhy sa snažia nájsť si svoju polovičku na celý život.
Len keď chceme niečo lepšie, treba sa trošku snažiť a vynaložiť aj vlastnú námahu na správnom mieste a v správnom čase. A potom to je určite o vychutnaní a nie len príležitostnom živočíšnom ukojení.

RE: pro Gabrielu

30.8.2009   |   19:27   |   od: Lucinda
hehe :-) moc hezky napsáno a jak je to trefné :-)

Čuníci v hromadné dopravě. A co teprve při sexu, že?

30.8.2009   |   18:10   |   od: Gabriela
Pokud jde o zabiják sexu, tak pro mě je to určitě na prvním místě tělesný zápach. Z úst, podpaží, přirození.
Prostě, chlap musí být čistý a voňavý. Žádné odpuzující vody po holení. Ale čistota a lehký deodorant.
Dále už záleží na chemii a náklonnosti vůbec. Bohužel se mi zdá, že čeští muži jsou spíš čuníci v hromadné dopravě - vezměte si, kolik už jenom tam jich evidentně smrdí. A co teprve při sexu, že? Jak to asi musí vypadat a hlavně cítit, když to na vás vytáhnou :) To si tedy (ne)dovedu představit :))

Deti

29.8.2009   |   23:53   |   od: sisi
Najväčší zabiják sexu? Jednoznačne plač dieťaťa v momente, keď ste v najlepšom!
Zobrazeno posledních 5 příspěvků, celkový počet 14 příspěvků.
poslední příspěvek: 22. 9. 2009 19:43
ČÍST VŠE / REAGOVAT


Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci