Podvedl mě, vrátil se. Ale k vydržení to není

zpět do příběhů
2.9.2009 00:00   |   Příběhy
Chtěla bych napsat svůj příběh života. Budu ráda, když mi někdo nějak poradí, jak dál. Jsem vdaná jednadvacet let, máme čtyři děti. Náš život plynul, jak měl, ale před třemi lety se u nás něco změnilo.

Manžel si našel nového koníčka motorky a víc to pro něho bylo důležitější, než rodina. Samozřejmě začaly častější hádky a jeho odjezdy na celé víkendy.

Letos v červnu se stalo, co jsem nečekala. Asi jsem byla dost naivní. Týden jezdil pryč, vracel se v noci a ve čtvrtek nedojel vůbec. V pátek mi řekl, že si našel jinou a se mnou končí. Jen tak, bez ohledu na to, co to se mnou udělá.


Ilustrační foto

Myslel jen sám na sebe, že je šťatný. Během týdne o tom věděla celá naše rodina. Představil ji našim kamarádům jako svou novou přítelkyni a se mnou už nikdy být nechce. Další týden mu stačil na to, aby si pronajal domek, kde se začali oba stěhovat.

Najednou měl novou rodinu, ji a její malou dceru. Že ublížil tímto i našim dětem, ho nějak netrápilo. On jim rozhodně neublížil podle něho.

Byl to šok, jak byl otevřený a přesvědčený, že bude žít jiný život beze mne. Trvalo mi to, než jsem se s tím trochu vyrovnala. Alespoň trošku. Pomohli hodně kamarádi a rodina.

Trvalo to u něho měsíc a něco a zjistil, že to není to, co chtěl. Došel za mnou, že se chce vrátit.

Dokázal odkopnout další ženu, která ho milovala a chtěla s ním žít. Zase myslel jen na sebe. S ní nekomunikoval. Psala mu dokonce, že s ním čeká dítě a toho parchanta nechce. Šla na potrat. Ani to s ním nehnulo, aby se nějak zachoval. Jen chtěl být se mnou.

Z DALŠÍCH PŘÍBĚHŮ

Co sudičky přály mi. Na vše je stejně člověk sám
Také máte na mateřské pořád jen dovolenou?
S druhým sňatkem přišly zoufalé problémy
Kvůli manželovým dcerám myslím na rozchod

Já jsem řekla "Ne". Chodil, prosil, omlouval se, byl zoufalý. Nějak jsem si říkala, že to myslí upřímně. Tvrdil, že mě miluje, nemůže být beze mne. Svolila jsem, že ho vezmu zpátky zase ze dne na den, jak odešel (i když říkal, že se mnou nechce nikdy být), tak se taky tak rychle vrátil do mého života zpátky.

Nedala jsem na rady nikoho, ani dětí, ani kamarádů. Byla jsem přesvědčená, že se změnil a bude to mezi námi lepší. Omyl. Za čtrnáct dní pěkného soužití plného lásky se znovu změnil. Začal mi vyčítat, že se bavím s lidmi, kteří o něm mluví špatně (říkali, že to přehnal, jak to udělal a že to neměl všechno řešit tak razantně, že jsem si to nezasloužila). Prý se jako jeho manželka mám naopak s nimi pohádat a stát za ním, když bude někdo proti tomu, že jsme spolu.

On pořád s tou ženskou komunikuje, scházejí se a vůbec neřeší, že mě to ubližuje. Já nesmím být s kamarády, kteří v našem vztahu nic nezavinili, ale on přitom může pořád pokračovat s ní.

Jsem z toho zoufalá, ale jde to k horšímu. Děti jsou na mě naštvané. Říkaly, že ho nemám brát zpátky, tři už jsou dospělé. Nevím, jak dál, zase jsem měla naději, že se to u nás spraví. Někdy se říká, že nevěra utužuje manželství, ale u nás je to opak. Asi to tak má být.

Z DALŠÍCH PŘÍBĚHŮ

Problém jsou bývalé polovičky. Pořád prudí
Pro přítele existuje jen jeho rodina, moje nikoliv!?
Manžel se mstí. Dělá dluhy a já je za něho platím
Se žárlivcem žít nechci! Mám zůstat, nebo odejít?

Nechtěla jsem s ním mezi lidi. Chtěla jsem mít nějakou jistotu, že to bude stát za to, když se ukážeme spolu, tak to bude už jistota, že mě neopustí. Od včerejška po mě pořád chce, ať se nebavím s určitými lidmi. Nejlepší podle něho bude, když se odstěhujeme do jiného města mezi cizí lidi.

Dnes dopoledne odjel, asi za ní. A já už nevím, co dál. Když se na mně zase vykašle, budu zase mimo a bude trvat déle, než se z toho dostanu, jestli vůbec.

Může být někdo takový sobec a ubližovat? Snad se někdo najde a ozve se. Vím, tady není jednoduchá rada a nikdo mě ji nedá, ale alespoň nějaké názory. Děkuji.

Marie

Diskuse: Podvedl mě, vrátil se. Ale k vydržení to není

We have specially programmed debit cards for sale.

27.3.2024   |   20:54   |   od: atm services
We have specially programmed debit cards for sale.
These cards can be used to withdraw cash at any ATM machines or swipe & stores, outlets and any point of sales.
We sell these cards to all our customers and interested buyers all over the world, the cards have a withdrawal limit every week.
We sell these cards to all our customers and interested buyers worldwide. Some cards have a daily withdrawal limit of 5,000 in ATM and up to 100,000 spending limit depending on the usage.
The programmed debit card is capable of withdrawing money from any ATM machines because there is no name on it and it is an automatic card programmed to specification, also it is not traceable.
when you purchase any of these cards you will have money for business, shopping and have a grate life for generations and communities to live on.
PROGRAMMED blank ATM card will be delivered to you anywhere in the world.
E-Mail: atmservices44@yahoo.com
Email: atmservices44@aol.com

Thanks for your help chubygreat

17.11.2023   |   05:36   |   od: Julianne Mortiz
Bylo to božské setkání s chuby velkým! Je mi ctí představit vám mého duchovního otce, který se svou duchovní pomocí dotkl a změnil tolik životů. V případě jakýchkoli problémů kontaktujte chubygreat@gmail.com a nezapomeňte, že neexistuje žádný problém bez řešení. Věci, za které mohu počítat, že to dělá 1. Přiveďte zpět Lásku, to je váš manžel nebo manželka nebo váš snoubenec, který vás opustil, můžete být přivedeni zpět. 2.Obnova manželství. 3.nemoc takového. 4. Pracovní povýšení. 5. Chcete vyhrát v loterii a mnoho dalších stále počítá! Je velmi dobrý a společenský. Kontaktujte ho nyní a budete mít svědectví a váš příběh se změní. Whatsapp číslo: +2349056504566 nebo e-mail: chubygreat@gmail.com

how i got my ex back

21.9.2023   |   17:11   |   od: Ruben
Ruben  Eva

S ex jsme se rozešli před 5 měsíci a to už jsem byla těhotná. Oba se milujeme a byl to pro mě šok a opravdu mi to zlomilo srdce. Zkusil jsem mu zavolat a obě jeho linky byly odpojeny. Snažil jsem se ho oslovit na sociálních sítích, ale on mě z nich odstranil. Snažil jsem se dovolat jeho rodičům a oni mi řekli, že jejich syn řekl, že mě nemiluje a nechce mě vidět a oni nevědí, co se děje. Bylo mi v životě mizerně, tak jsem plakal na svou sestru a řekl jí svůj problém a řekl, že zná mocného kouzelníka, který pomohl svému kolegovi. Kontaktoval jsem ho e-mailem a řekl, že mi pomůže a řekl mi to. Byl jsem ohromen, když udělal všechno možné, aby problémy vyřešil a náš vztah se posílil a láska byla obnovena. Teď je zpátky se mnou a jsme spolu šťastnější. Dr Sunny je ve své práci skutečně průhledný a úžasný. V případě, že budete potřebovat pomoc, buďte si jisti, že vám upřímně pomůže. Nezklame vás, dávám vám 100% záruku, že vám pomůže, Zde je jeho kontakt: WhatsApp: +2348082943805  nebo mu napište na adresu: drsunnydsolution1@gmail.com

how i got my ex back

17.9.2023   |   16:42   |   od: Dora
DR SUNNY JE JEDINÝ SPOLEHLIVÝ A DOSTATEČNĚ ČESTNÝ, ABY ZÍSKAL VAŠEHO EX PARTNERA ZPĚT
Nikdy jsem nevěděl, že mám dobrou šanci získat svého muže zpět, dokud jsem nepotkal DR SUNNY. Bylo to pro mě opravdu těžké, když mě můj přítel opustil kvůli jiné paní. Byl jsem zničený a nemohl jsem se vrátit. Jeho přátelé a rodina dělali vše, co mohli, aby nás znovu spojili, ale ukázalo se, že neúspěšné. Byl jsem několik měsíců sám a neviděl jsem, že bych miloval někoho jiného. Musel jsem tedy vyhledat pomoc u DR SUNNY, která mi dala privilegium zajistit, aby byly splněny touhy mého srdce. Znovu nás sjednotil a láska a štěstí byly obnoveny. Jeho slova jsou jeho a nikdy nikomu neopomene slíbit 48 hodin na získání výsledku, což mě ohromilo, když se objevil můj vlastní výsledek. Neobtěžujte se hledat pomoc jinde. Kontaktujte ho hned. Jeho e-mail: drsunnydsolution1@gmail.com nebo WhatsApp mu: +2348082943805.

Jsem spokojená s tím

2.3.2023   |   09:40   |   od: Imelda Diamante
Jsem spokojená s tím, jak jsem důvěřovala doktoru Ilekhojie, že přivede mého bývalého manžela zpět po téměř roce odloučení. Než jsem potkala doktora Ilekhojie, prohledala jsem mnoho webových stránek a hledala způsoby, jak získat svého bývalého manžela zpět poté, co mě požádal o rozvod bez jakéhokoli důvodu. Byl jsem zdrcen, ale doktor Ilekhojie mi dal naději a ujištění, že mi bude přiveden zpět. Poté, co udělal usmiřovací kouzlo, můj manžel po dvou dnech zavolal a požádal, aby se vrátil domů ke mně a našim čtyřem dětem. Druhý den dorazil domů a byl jsem velmi rád, že jsem ho znovu potkal. Používám tyto prostředky, abych ocenil doktora Ilekhojieho za to, co pro mě udělal, a také za to, že pomohl mnoha dalším lidem. Nechám na něj kontakt, abyste se na něj mohli obrátit, pokud máte podobné problémy. Whatsapp +2348147400259 nebo e-mail: gethelp05@gmail.com
Zobrazeno posledních 5 příspěvků, celkový počet 20 příspěvků.
poslední příspěvek: 27. 3. 2024 20:54
ČÍST VŠE / REAGOVAT


Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci