Diskuse ke článku:
Podvedl mě, vrátil se. Ale k vydržení to není

zpět na článek

Přidat příspěvek

Text pište českou a slovenskou klávesnicí – s háčky, čárkami, stříškou atd.
Děkujeme Vám!





ještě zbývá znaků

49 + 9 =
Přidat příspěvek
Text pište českou a slovenskou klávesnicí – s háčky, čárkami, stříškou atd.
Děkujeme Vám!
20

We have specially programmed debit cards for sale.

27.3.2024    |    20:54    |    od: atm services    |    reagovat
We have specially programmed debit cards for sale.
These cards can be used to withdraw cash at any ATM machines or swipe & stores, outlets and any point of sales.
We sell these cards to all our customers and interested buyers all over the world, the cards have a withdrawal limit every week.
We sell these cards to all our customers and interested buyers worldwide. Some cards have a daily withdrawal limit of 5,000 in ATM and up to 100,000 spending limit depending on the usage.
The programmed debit card is capable of withdrawing money from any ATM machines because there is no name on it and it is an automatic card programmed to specification, also it is not traceable.
when you purchase any of these cards you will have money for business, shopping and have a grate life for generations and communities to live on.
PROGRAMMED blank ATM card will be delivered to you anywhere in the world.
E-Mail: atmservices44@yahoo.com
Email: atmservices44@aol.com
19

Thanks for your help chubygreat

17.11.2023    |    05:36    |    od: Julianne Mortiz    |    reagovat
Bylo to božské setkání s chuby velkým! Je mi ctí představit vám mého duchovního otce, který se svou duchovní pomocí dotkl a změnil tolik životů. V případě jakýchkoli problémů kontaktujte chubygreat@gmail.com a nezapomeňte, že neexistuje žádný problém bez řešení. Věci, za které mohu počítat, že to dělá 1. Přiveďte zpět Lásku, to je váš manžel nebo manželka nebo váš snoubenec, který vás opustil, můžete být přivedeni zpět. 2.Obnova manželství. 3.nemoc takového. 4. Pracovní povýšení. 5. Chcete vyhrát v loterii a mnoho dalších stále počítá! Je velmi dobrý a společenský. Kontaktujte ho nyní a budete mít svědectví a váš příběh se změní. Whatsapp číslo: +2349056504566 nebo e-mail: chubygreat@gmail.com
18

how i got my ex back

21.9.2023    |    17:11    |    od: Ruben    |    reagovat
Ruben  Eva

S ex jsme se rozešli před 5 měsíci a to už jsem byla těhotná. Oba se milujeme a byl to pro mě šok a opravdu mi to zlomilo srdce. Zkusil jsem mu zavolat a obě jeho linky byly odpojeny. Snažil jsem se ho oslovit na sociálních sítích, ale on mě z nich odstranil. Snažil jsem se dovolat jeho rodičům a oni mi řekli, že jejich syn řekl, že mě nemiluje a nechce mě vidět a oni nevědí, co se děje. Bylo mi v životě mizerně, tak jsem plakal na svou sestru a řekl jí svůj problém a řekl, že zná mocného kouzelníka, který pomohl svému kolegovi. Kontaktoval jsem ho e-mailem a řekl, že mi pomůže a řekl mi to. Byl jsem ohromen, když udělal všechno možné, aby problémy vyřešil a náš vztah se posílil a láska byla obnovena. Teď je zpátky se mnou a jsme spolu šťastnější. Dr Sunny je ve své práci skutečně průhledný a úžasný. V případě, že budete potřebovat pomoc, buďte si jisti, že vám upřímně pomůže. Nezklame vás, dávám vám 100% záruku, že vám pomůže, Zde je jeho kontakt: WhatsApp: +2348082943805  nebo mu napište na adresu: drsunnydsolution1@gmail.com
17

how i got my ex back

17.9.2023    |    16:42    |    od: Dora    |    reagovat
DR SUNNY JE JEDINÝ SPOLEHLIVÝ A DOSTATEČNĚ ČESTNÝ, ABY ZÍSKAL VAŠEHO EX PARTNERA ZPĚT
Nikdy jsem nevěděl, že mám dobrou šanci získat svého muže zpět, dokud jsem nepotkal DR SUNNY. Bylo to pro mě opravdu těžké, když mě můj přítel opustil kvůli jiné paní. Byl jsem zničený a nemohl jsem se vrátit. Jeho přátelé a rodina dělali vše, co mohli, aby nás znovu spojili, ale ukázalo se, že neúspěšné. Byl jsem několik měsíců sám a neviděl jsem, že bych miloval někoho jiného. Musel jsem tedy vyhledat pomoc u DR SUNNY, která mi dala privilegium zajistit, aby byly splněny touhy mého srdce. Znovu nás sjednotil a láska a štěstí byly obnoveny. Jeho slova jsou jeho a nikdy nikomu neopomene slíbit 48 hodin na získání výsledku, což mě ohromilo, když se objevil můj vlastní výsledek. Neobtěžujte se hledat pomoc jinde. Kontaktujte ho hned. Jeho e-mail: drsunnydsolution1@gmail.com nebo WhatsApp mu: +2348082943805.
16

Jsem spokojená s tím

2.3.2023    |    09:40    |    od: Imelda Diamante    |    reagovat
Jsem spokojená s tím, jak jsem důvěřovala doktoru Ilekhojie, že přivede mého bývalého manžela zpět po téměř roce odloučení. Než jsem potkala doktora Ilekhojie, prohledala jsem mnoho webových stránek a hledala způsoby, jak získat svého bývalého manžela zpět poté, co mě požádal o rozvod bez jakéhokoli důvodu. Byl jsem zdrcen, ale doktor Ilekhojie mi dal naději a ujištění, že mi bude přiveden zpět. Poté, co udělal usmiřovací kouzlo, můj manžel po dvou dnech zavolal a požádal, aby se vrátil domů ke mně a našim čtyřem dětem. Druhý den dorazil domů a byl jsem velmi rád, že jsem ho znovu potkal. Používám tyto prostředky, abych ocenil doktora Ilekhojieho za to, co pro mě udělal, a také za to, že pomohl mnoha dalším lidem. Nechám na něj kontakt, abyste se na něj mohli obrátit, pokud máte podobné problémy. Whatsapp +2348147400259 nebo e-mail: gethelp05@gmail.com
15

How i got my ex back

1.5.2022    |    10:51    |    od: Doreem    |    reagovat
Jsem vděčný Velkému Mutabovi za to, že pro mě seslal kouzlo lásky, které mi vrátilo mého manžela zpět, děkuji za vaši pomoc, pokud chcete jeho pomoc, napište mu: greatmutaba@ gmail .com
14

Manžel mě podvedl, když jsem byla v 9.měsíci těhotenství

26.3.2012    |    13:32    |    od: Andy    |    reagovat
Ahoj, můj manžel mě podvedl s jinou, když jsem byla v 9.měsíci těhotenství - druhé dítě. Žil s ní měsíc a půl. Domů docházel jednou za týden jakoby nic, dokud jsem mu neukázala jasný důkaz, že o jeho vztahu vím. Bylo to v době porodu, takže jsem div neskončila v psychině. Byl agresivní a necitelný...
Při mé hlouposti nakonec vše dopadlo tak, že jsem mu takzvaně odpustila (nedá se to zapomenout). Jí pokradl nějaké věci a vrátil se domů. Prý ho zlákala penězi (a jí namluvil, že je vysloužilý voják, finančně zajištěný, nemá dva prsty z bombardování - ty si ale uřízl na pile).
No, zatím jsme rok bez těchto problémů spolu, ale věřit mu už nikdy nebudu. Trpí psychickou poruchou osobnosti, takže zrovna jednoduché to není (vydává se za vojáka z Afghánistánu atd.). Vše chce mít hned a za každou cenu.
Zvláštní je to, že s ním ještě pořád jsem...
13

Jak pokračuje můj život

3.4.2010    |    22:23    |    od: Marie, autorka tohoto příběhu    |    reagovat
Dobrý večer, uběhlo pár měsíců od mého Příběhu a také od mého příspěvku tady v diskusi (9.10.09 "Konečně se mi otevřely oči"). Tak vám teď píšu, jak jsem ten půlrok prožila.
Víc jak měsíc jsem byla sama. Manžel zase chodil s prosíkem, ale já odolávala. Až se přiblížily vánoce. Kvůli dětem jsme se snažili být v klidu. On byl stále doma, nikam nechodil, pomáhal mi, dával si do pořádku své věci. Mě to moc nevyhovuje, protože chci mít někdy klid a nemít ho stále vedle sebe.
Vánoce proběhly v klidu a pokoji a my jsme se dali tak nějak dohromady. Zatím jsem mu neodpustila, ale říkala jsem si, že se změnil. Opravdu byl jiný, ale jen pár týdnů začaly u nás zase neustálé hádky. Říkal mi, že mu vadí, s kým se bavím - přitom jsou to jen naši staří kamarádi. Pořád se trápí tím, že mu dávám málo najevo, jak ho miluju. Nechápe, že z mé strany už jsou city k němu jiné než před tím.
Říkáte si, proč jsem pořád s ním? Máme čtyři děti, dům na půl a ani jeden z nás nemáme dostatek peněz na vyplacení podílu. Jediná možnost by byla prodat dům. On není ten člověk, který by napsal svůj podíl na děti - to bych klidně udělala i já. Takže tak nějak vedle sebe přežíváme... přiznám se, že i v posteli. Myslím, že když budeme spolu v jednom domě, bude ten náš vztah jednou tak, podruhé tak.
Vím, říkáte si, co je to za život. Nevím ani já, ale žiju teď trochu jinak než dřív. Dělám, co chci a to jsem dřív nedokázala. Také jsem se změnila a přehodnotila jsem svůj život. Vždy mi nějak asi domlouval, že nemám nikam chodit, že na to nemám nárok (samozřejmě jinými slovy).
Přeji vám hezké prožití velikonoc.
12

I já to tak měla

31.3.2010    |    10:14    |    od: Laura    |    reagovat
Ahoj všem, i já si to zažila. Po dvou letech podvádění jsem manžela vyhodila a zůstala s dcerou sama.
Jsem pohledná a o nápadníky jsem nouzi neměla. Sblížila jsem se s jedním mužem a můj život zase dostával barvu.
Jenže, ouha, můj bývalý prosil, žadonil, klečel na kolenou, že život bez nás nemá smysl. Vzala jsem ho zpět a zpřetrhala všechny jiné kontakty. Byl milý, pozorný. To mu vydrželo 1,5 měsíce a pak peklo na zemi. Obrovsky žárlil, opíjel se, stále mě podezíral. A pak mě začal zase s tou stejnou ženou podvádět. Když byl opilý, přišla mu od ní sms -ani nemohu napsat co. Já si to přečetla a ráno mu zabalila ruksaky a vyprovodila ho s nimi k autu.
Nebyl to ještě týden a on prosí o šanci. Na jeho trapné sms ani neodepisuji. Ale jsem zmatená.
11

Mám to aj ja doma

20.10.2009    |    12:29    |    od: maria    |    reagovat
Ahoj Marie, mám to aj ja doma. A tak isto by som chcela radu.
Ale, čo je najhoršie - že ho milujem a nedokážem s ním skončiť.
A neviem, či rozvod to vyrieši...
Chodí za ňou a potom príde akoby nič. Dá mi nádej a potom podrazí nohy. Je to stále dokola. Prečo sú taký sebci...
10

Pro švagrovou

16.10.2009    |    20:39    |    od: Eva    |    reagovat
Vše, co tady Marie napsala, je úplná pravda! Můžu potvrdit, jelikož jsem sestra toho dotyčného manžela. On nemluví už ani se mnou, ztrácí přátele, prostě všechno se mu sype jak domeček z karet.To vše však jen kvůli své bezohlednosti!!!!
Majko, držím Ti palce ve všem, pro co se rozhodneš, a jak jsem Ti říkala a radí Ti i ženy tady: čeká na Tebe lepší budoucnost!!!!! Já tomu pevně věřím, Ty sama znáš můj příběh a jak dopadl. Brácha si absolutně neuvědomil co v Tobě měl, lásku, oporu, porozumnění, prostě všechno!!! Lepší ženskou nikdy nenajde!!!! Ty pro mě budeš vždy jako sestra, mám Tě moc ráda a vždy Ti budu oporou, pokud budeš potřebovat.
9

Konečně se mi otevřely oči

9.10.2009    |    21:06    |    od: Marie, autorka tohoto příběhu    |    reagovat
Dobrý den, jsem autorka tohoto příběhu. V první řadě Vám všem děkuji za příspěvky. Konečně se i mně otevřely oči dokořán.
Ten člověk to udělal za měsíc znovu. Zas mě podvedl, stejným způsobem a se stejnou ženskou. Znovu se s ní 14 dní ukazoval mezi našimi přáteli jen proto, že jsem mu razantně řekla, ať to s ní ukončí. Až se doslechl, že s ním končím definitivně já (řekla mu to moje kamarádka), zas došel s prosíkem. Omlouval se, že udělal chybu, že mě strašně miluje a beze mne nemůže žít. A zas chtěl, ať mu hned odpustím, že je mu to strašně líto, že se tedy s ní rozešel a už ví, že chce být jen se mnou. Samé kecy.
Trvá to už týden, já si už teď stojím za svým NIKDY VÍCE S TÍMTO ČLOVĚKEM. Dokonce mě i napadl, když jsem chtěla volat. To byl naštěstí nejstarší syn doma, tak ho ode mne odtrhl. Nejhorší pro mě je, že to viděl i ten nejmladší syn - je mu 12.
Dostal ode mne před měsícem ještě šanci, nějak toho nelituju. Aspoň už 100procentně vím, že tento člověk už mi nestojí ani za pozdrav. Teď už ho začínám nenávidět.
Problém je, že z domu ho nemůžu jen tak vyhodit. Máme dům na půl a on se s tama nehne. Teď už to snad nějak s dětmi zvládneme, aspoň doufám. Bude to těžké s ním v jednom domě. On bude dělat různé naschvály a potrvá dlouho než se majetkoprávně vypořádáme.
Ale už teď se mi nějak ulevilo, že jsem se od něho dokázala odpoutat, pevně věřím, že už navždy.
Ještě jednou děkuji všem za příspěvky.
8

Milá Marie,

8.10.2009    |    22:47    |    od: Sabina    |    reagovat
jako bych - s menšími odchylkami - četla svůj příběh před několika lety...
Marie, bylo by dobré, kdybyste si uvědomila, že Váš muž je nevyrovnaná osobnost, na kterou se nelze spolehnout. Zradil Vás jednou - dokonce v podstatě ze dne na den bez jakýchkoliv výčitek. Nemá tudíž žádný morální kredit.
Myslíte, že pro něj bude problém to kdykoliv zopakovat? Sundejte si růžové brýle. Nebude. Ztratil zábrany. A v podstatě se tak již děje. Píšete, že jsou nadále v kontaktu. Už nikdy mu nebudete moct věřit. Stále budete v napětí, kdo mu volá, kam jede atd. Toho se již nikdy nezbavíte. Místo toho, aby sekal latinu a byl rád za druhou šanci, kterou jste mu dala, neváží si toho. Dokonce Vám určuje, s kým se máte vídat. To jsou typické rysy chronického žárlivce.
Pokud můžu radit z vlastní zkušenosti - na NIC nečekejte, okamžitě mu postavte kufry za dveře, ať si jede za ní. Žijte si svůj život. Neberte na něj ohled. Vyžeňte si ho jednou provždy z hlavy. Jistě na Vás čeká plno krásných věcí. Takhle jen ztrácíte čas. Ono mu to nevyjde ani s tou druhou ženou, nebojte se. Tento typ mužů je stále nespokojený, stále něco hledá - ani neví, co.
Není to k žití. Věřte mi. Sama jsem tím prošla. Nemá to řešení. Dnes jsem šťastně vdaná (poprvé a doufám i naposledy), dotyčný se před nedávnem poněkolikáté rozvedl...
Jednejte ihned.
7

maj k sebe úctu

3.10.2009    |    16:42    |    od: ka    |    reagovat
to, čo spravil vašim detom, tebe, tej druhej, tomu nenarodenému dietatu /aj ked nie som proti potratom ako takým/, to je absolútne sebecké, arogantné, majetnícky ta chce izolovat - co nie je prejav lásky. je to nevyrovnaný muž, ktorý ta stahuje do svojho sveta, kde chce mat niekoho, do koho može kopnut, ako do handry, aby si zmyl svoje chyby a ty ich máš akoby odčinit. je to obyčajný hajzlik. BOL VAM HO NIEKTO DLZNY? ak nie, zacnite konecne zit zivot. postavte sa mu zodpovedne, lebo sa vam to vráti aj za neho. co vam neprajem.
6

Já bych ho..

1.10.2009    |    00:11    |    od: martina    |    reagovat
..pořádně nakopala do patřičných míst.. Vůbec se nerozmýšlejte a pošlete ho k šípku. Když je schopný udělat tohle.. Chová se jako puberťák, to je otřes.. Přátelé jsou důležitější, než nefunkční vztah, snaží se Vás jen izolovat a to není dobré.. Jak říkám, nakopat, poslat k šípku.. Čím dřív, tím líp...
5

podvedl mě

29.9.2009    |    19:10    |    od: jiřka    |    reagovat
moje milá, já ti radím, pošli ho někam. radím ti z vlastní zkušenosti a mohu ti říct, že i když jsem měla taky takový pocit, jako ty, a říkala si už nikdy žádného chlapa, tak dnes mám chlapa do nepohody a děkuji za to, že jsem řekla ven a rozvod. jsem štastně vdaná a mám o 7 let mladšího muže a mé děti - i když mají své rodiny - jsou šťastné, že se mám dobře. tak do toho a nekompromisně. možná, že někde čeká veliké stěstí i na tebe a to ti ze srdce přeji.
4

Opustit

9.9.2009    |    12:02    |    od: petra    |    reagovat
Souhlasím s Ivčou,že by jste ho měla opustit. Je to sobec který se nezmění a jen vás bude trápit.Nejlepší bude když se ne na něj vybodnete a budete žít svím životem ,už jednou jste to dokázal tak proč ne podruhé.
3

Opustit

8.9.2009    |    15:20    |    od: Ivča    |    reagovat
Vůbec nechápu, proč s takovým chlapem stále jste. Zkuste se zamyslet, co je na něm tak neodolatelného a čeho si na něm tak ceníte, že ho nemůžete opustit. Je-li to fyzického charakteru, tak bych řekla, že to není zas tak podstatné kvůli čemu byste měla setrvávat v tomto vztahu. A to, jak ho tu popisujete - jeho vlastnosti - myslím, že to není chápavý, milující, ohleduplný muž, který Vám bude v jakékoliv situaci oporou. A je vidět, že se nejspíš ani nezmění, protože sám nechce. Přijde mi to podobné jako když vezmete zpátky gamblera nebo feťáka, aniž by prošel léčbou. Určitě bych od něj dala ruce pryč, věnovala se přátelům, dětem, koníčkům a on se časem někdo určitě najde a bude to někdo, komu na Vás bude záležet a bude Vás vnímat a respektovat. Takže hlavu vzhůru a potřetí nevstupovat do téže řeky. Pryč s takovým chlapem. Přeji hodně sil, ale zvládla jste to jednou, zvládnete to i podruhé a naposled ;)
2

Nebrat

3.9.2009    |    16:23    |    od: Romana    |    reagovat
Souhlasím s Klaudií, krize středního věku, zrovna podobnou prožívam doma, je těžké zapomenout na těch pár pěkných let, ale jak vidět pro ně to těžké není, on bude stejný a vy se budete trápit a čekat jestli se jednou probere. Nedělejte to, neberte ho zpět, jste silná žena, bude to bolet, ale vy musíte jít dál!
1

Prec s nim, zabudnite na neho!!!!!

3.9.2009    |    13:44    |    od: Klaudia    |    reagovat
Typycka kriza stredneho veku!!!! Sebecky iduc cez mrtvoly!
Mila Marie, v ziadnom pripade si ho uz viac nepustite pod kozu!!!!! Hovorim z vlastnej skusenosti: mala som 13-rocny vztah, 10 rokov bolo bez problemov, v poslednych 3 rokoch ma 3x podbiedol (co som zistila, a mozno ich bolo aj viac). 2x som ho prijala naspat, 1. krat po 4 dnoch - prosikal, sluboval, "miloval" az za hrob a bla-bla-bla, 2. to bolo po 4-roch mesiacoch - bola som od neho v 9. tyzdni tehotenstva (asistovana reprodukcia) - ja sprosta!!!!! krava!!!! (myslim tym to, ze som ho prijala naspat), ale bolo to asi vplyvom tehotenskych hormonov a strachu, ze pocas komplikovaneho a rizikoveho tehotenstva budem sama vo svojom byte a nieco sa mi moze stat a nedajboze mojmu vytuzenemu dietatu!!! To by som nebola prezila!!!! 3. neveru som zistila, ked mal syn 2 mesiace. Tak som s nim vyrazila dvere, len tak svistalo!!!! Nikdy, nikdy ho uz nechcem spat!!!!!!!!! Je to jeden sebec, ktoreho rozum je v trenkach. Na mna ohlad brat nemusel, ale na syna brat ohlad mohol. Kolko muzov by urobilo cokolvek, len aby mohli mat prvorodeneho syna!!!!! Podotykam, ze celu asistovanu reprodukciu, a pripravu na tehotenstvo a vybavicku som cvakala ja!!! Este som pocas tehotenstva pracovala ako mulica a platila som jeho dlhy, davala mu vreckove a zivila som ho. Byval so mnou v mojom byte ( z bytu som ho vyplatila po prvej nevere). Je to obycajny prizivnik!!!! Pocas komunizmu by isiel do basy!!!! Teraz sa mi vyhraza, kladie si podmienky a narokuje si na syna (pritom 5 mesiacov na neho neprispieval vobec, a potom svojvolne zacal platit sumu, ktora sa jemu hodi - ale to sa uz vyriesi = v blizkej buducnosti bude uz konecne sudne pojednavanie).
Marie, pre lasku Boziu!!!! Hodte ho cez palubu!!! a RYCHLO!!!! Nebojte sa samoty, mate krasne deti, ktore maju svoj usudok a lubia Vas!!! Verte mi, Vas manzel sa uz nezmeni. Este s nim zazijete peklo pri rozvode a majetkovom vysporiadani bezpodieloveho spoluvlastnictva manzelov, ale aj to prezijete. Myslite len na to, ze my zeny sme silnejsie ako su muzi, myslim tym psychicky. Aj Vy ste!!! Dokazali ste vychovat 3 krasne deti, ktorym sa urcite v zivote dari.... Pocuvajte svoj rozum, srdce Vas uz sklamalo!!!! a nebudte NAIVNA!!!!
Prajem, aby sa Vam a Vasim detom a ich rodinam v zivote darilo... Vela stastia a zdravia!!!!!


Reagovat na příspěvek č.
Text pište českou a slovenskou klávesnicí – s háčky, čárkami, stříškou atd.
Děkujeme Vám!

Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci