Diskuse ke článku:
Choďte s miminkem plavat

zpět na článek

Přidat příspěvek

Text pište českou a slovenskou klávesnicí – s háčky, čárkami, stříškou atd.
Děkujeme Vám!





ještě zbývá znaků

21 + 6 =
Přidat příspěvek
Text pište českou a slovenskou klávesnicí – s háčky, čárkami, stříškou atd.
Děkujeme Vám!
2

recenze

27.6.2012    |    10:10    |    od: šanta    |    reagovat
Dobrý den, my jsme chodili na kurz v Mladé Boleslavi v Lachtánku. Bohužel, nejsme spokojeni - nevycházejí vstříc, špatné informace a když dítě onemocní, nevrátí peníze 300 korun za lekci.
Paní nám nabídla plavky, které se mi líbily, druhou hodinu tam nebyly a tak jsem je zaplatila stejně, měla jsem u sebe peníze. Další hodinu jsme měli jiné, ne moc hezké.
Pak focení, vůbec jsem o tom nevěděla. Fotky stojí 550 korun, je jich pět, ale my dostali jen čtyři fotky a o 100 korun jsme přišli.
Jednu náhradní hodinu jsme dostali, když se zase fotilo, takže hodina promarněná, nic se tam nedělalo. Takže 700 korun jsme vyhodili oknem.
1

My chodíme plavat

11.1.2010    |    21:05    |    od: Milča    |    reagovat
U nás ve městě se chodí plavat již od třetího měsíce. Já jsem tam s dcerkou začala chodit, když jí byly tři a půl měsíce. Dva měsíce jsme chodily dvakrát do týdne, nyní chodíme jen jednou týdně - to proto, že je zima, tak myslím, že to stačí. Dcerka ještě nebyla nemocná. Moc se jí to líbí, ani jednou ve vodě neplakala, ani při potápění:-)
Pokud jde o pohybové aktivity, nejsme nijak výrazně popředu, ale ani pozadu. Důležité je, že se dcerka vody nebojí a užívá si to:-) A určitě to má dobrý vliv na její imunitu. Nejsem zastáncem přílišného oblékání do kočáru. Držím pravidllo, kolik vrstev mám já na sobě, tolik má dcerka a k tomu deku navíc nebo fusak. Tak musím zaklepat, zima ještě nekončí, aby byla zdráva až do léta:-)


Reagovat na příspěvek č.
Text pište českou a slovenskou klávesnicí – s háčky, čárkami, stříškou atd.
Děkujeme Vám!

Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci