Ornella Muti představila Křišťálový palác v opulentním barokním stylu

10.9.2018 22:30   |   Společnost
Ornella Muti, jedna z nejkrásnějších filmových a divadelních hereček, pozvala dnes večer do monumentálního barokního paláce své příznivce. A dostalo se jim velkolepého přijetí – v dobových, bohatě zdobených kostýmech i v překrásných dekoracích.

Ornella Muti

Italská hvězda tímto výpravným představením slavnostně zahájila novou divadelní sezónu, jak zmiňuje umělecký portál LaPersonne.com.

Multižánrovou inscenaci Křišťálový palác s Ornellou Muti (63) v hlavní roli carevny Anny, která Ruskému impériu vládla celých deset let od roku 1730, uvedl mezinárodní tým ve zcela vyprodaném velkém sále starobylého Moskevského kremlu pod záštitou Evropské nadace na podporu kultury (EUFSC).

Šperky a nový partner

V Rusku pobývá Ornella Muti často zejména v posledních letech, kdy sem její partner, italský obchodník Fabrice Kerhervé (52), přenesl podstatnou část svého internetového byznysu – dlouhodobě podniká v oblasti síťového marketingu, komunikačních technologií a přímého prodeje (KGC Networks, Natura4Ever).


Ornella Muti a její partner Fabrice Kerhervé.

Fabrice Kerhervé se s Ornellou Muti poprvé prezentoval jako její oficiální partner před deseti lety v Petrohradě, kde slavná herečka představila kolekci vlastních šperků.

V někdejší metropoli carského Ruska rovněž Ornella Muti prozradila, že právě v Petrohradě žili rodiče její matky, sochařky Ilse Renate Krause (92), která se ale už narodila v estonském Võru a v době středoškolských studií se s rodinou, jež pochází z německé menšiny, přestěhovala do Říma.

Ornella Muti, trojnásobná matka a také babička – dcera Naike (43) a Carolina (34), syn Andrea (30), vnuk Akash (22) a Alessandro (4), vnučka Giulia (2) – se nyní nechala slyšet, že se v zatím blíže neurčené době chystá podat žádost o ruské občanství.

Povolení k pobytu má již dva roky, kdy koupila třípokojový byt v prestižní moskevské čtvrti, v centru poblíž chrámu Krista Spasitele, největší pravoslavné katedrály světa.

Gérard Depardieu napovídá?

Těmito kroky připomíná Ornella Muti svého filmového kolegu, kterým je vynikající francouzský herec Gérard Depardieu (69). Jako by jí napovídal... i když sám postupoval obráceně – nejdříve získal ruské občanství a pak teprve byt (můžete si přečíst ZDE).

Mimochodem, po debutu ve filmu Nejkrásnější manželka (La moglie più bella), jímž tehdy patnáctiletá Francesca Romana Rivelli pod uměleckým jménem Ornella Muti vstoupila na stříbrné plátno, ji o pět let později celosvětově proslavilo šokující italsko-francouzské drama Poslední žena (L' ultima donna / La Dernière femme), kde právě spolu s Gérardem Depardieu ztvárnila hlavní roli.

Stejně tak tomu bylo například ve čtyřdílné romantické filmové minisérii Hrabě Monte Cristo (Le Comte de Monte Cristo), natočené podle stejnojmenného románu francouzského spisovatele Alexandra Dumase staršího (na titulním snímku jsou oba protagonisté, Ornella Muti a Gérard Depardieu).


Ornella Muti v nejnovějším filmu – vypjatém psychologickém dramatu Mat (Checkmate), který v tajuplném prostředí severního Walesu natočil britský režisér Jason Bradbury.

bri, ŽenyproŽeny.cz

Přečtěte si také


Diskuse: Ornella Muti představila Křišťálový palác v opulentním barokním stylu

ČÍST VŠE / REAGOVAT


Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci