K otcům se přidal i Mel Gibson, nestárnoucí drsňák

15.11.2017 00:00   |   TV a FILM
VIDEO – Už je to dva roky, co se Mark Wahlberg a Will Ferrell představili v komedii Fáta je doma jako dvojice otců soupeřících o otcovství. Bylo na čase přidat další díl a s ním i další otce...

Táta je doma

Když dva znesváření otcové, jeden vlastní a druhý nevlastní, k sobě na konci filmu Táta je doma konečně našli cestu, mohli si oddechnout nejen jejich společné děti a vysmátí diváci, ale především producenti téhle úspěšné komedie.

Ti se rozhodli střet testosteronem nabitého Marka Wahlberga a bačkorovitého packala Willa Ferrella ještě vylepšit, když do pokračování přizvali Johna Lithgowa a nestárnoucího drsňáka Mela Gibsona jako jejich otce.

Video
Trailer k filmu Táta je doma 2

Z Dustyho (Wahlberg) a Brada (Ferrell) jsou teď kámoši, zvlášť když se Dusty vykašlal na svou dlouho pěstovanou image bouráka, a Brad přestal dělat psí kusy, aby se mu v tom vyrovnal.

Velká vánoční rodina

Dokonce se rozhodnou, že letošní Vánoce stráví všichni pohromadě jako jedna velká šťastná rodina, i s oběma manželkami a všemi svými i vyženěnými potomky. Plán dostane zásadní trhliny ve chvíli, kdy se na svátky pozvou jejich otcové.


Rodinka se dává dohromady...

Copak, s vřelým a milujícím Bradovým tátou (John Lithgow) by v tomhle směru nebyl žádný problém.

Horší to však bude s Dustyho taťkou (Mel Gibson), což je ultimativní tvrďák, který neuznává fyzický kontakt a s malými dětmi je schopen vtipkovat o mrtvých prostitutkách.

Svátky se promění ve válku

Dusty se mu vždycky chtěl vyrovnat a teď se bojí, že ho svou vyměklostí totálně zklame. A ještě víc se obává toho, že otcova přítomnost promění idylické Vánoce ve válečnou vřavu.


O svátcích musí být veselo a hlučno...

A přesně k tomu vše nevyhnutelně směřuje, protože ani Brad a jeho tatínek nechtějí v téhle nelítostné bitvě tahat za kratší konec provazu.

Návrat ke komedii

Po letech, kdy hrál především vážné role, se Mel Gibson vrátil ke komediálnímu žánru a své účinkování ve filmu si podle svých slov velmi užíval.


Mel Gibson se svým filmovým synem Markem Wahlbergem

Pravdou je, že jsem tentokrát spíš stál v pozadí a trousil moudra. Občas jsem ale musel vylézt před kameru a taky si pořádně ušpinit ruce,“ říká Gibson, který roli drsňáka neodkládá ani v civilu.

ozt, ŽenyproŽeny.cz

Přečtěte si také


Diskuse: K otcům se přidal i Mel Gibson, nestárnoucí drsňák

ČÍST VŠE / REAGOVAT


Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci