Nebeský gauner Tom Cruise všechny vodil za nos

8.8.2017 00:00   |   TV a FILM
VIDEO – Barry Seal se zoufale nudil, a tak se vrhnul po hlavě do dobrodružství, které bylo natolik šílené, že ho musel napsat sám život.

Tom Cruise

Režisér úspěšného sci-fi Na hraně zítřka Doug Liman se znovu spojil s Tomem Cruisem a natočili pod názvem Barry Seal: Nebeský gauner příběh podle skutečné události, jenž je jedním slovem neskutečný.

Barry Seal (Tom Cruise) pracuje jako pilot dopravního letadla a rutina amerických vnitrostátních letů ho čím dále víc ubíjí.

Video
Trailer k filmu Barry Seal: Nebeský gauner +01

I proto nadšeně skočí po nabídce „náhodného kolemjdoucího“, z něhož se vyklube agent CIA (Domhnall Gleeson), aby pilotoval pod záštitou tajných služeb.

Proč létat naprázdno?

Barryho čekají sexy přelety nad základnami kolumbijských narkobaronů, ze kterých pořizuje bohatou fotodokumentaci, nutnou pro boj s drogovými kartely. Jenže proč létat takhle naprázdno, když se můžete spojit i s protistranou a kromě fotek pro CIA vozit do Ameriky i drogy?

A proč se zároveň nestát informátorem DEA (Národní agentura pro boj s drogami), která má v oblasti také své specifické zájmy? A proč se rovnou nezapojit do jedné z největších tajných operací, které kdy americká vláda posvětila?

Odzbrojující úsměv

Barry to prostě hraje na všechny světové strany a jde mu to víc než skvěle. Už dávno se přestal nudit. Má krásnou ženu, topí se v penězích a vůbec si nepřipouští, co se stane, až se tenhle domeček z karet zhroutí. A on se jednoho dne zhroutí.

Barry Seal je špatností prolezlý hazardér s vlastním i cizími životy, jenže to dělá s takovým nadhledem a noblesou, že mu chtě nechtě musíte fandit. Je to muž z rodu vlků z Wall Streetu.

I když ho jeho skutky mnohokrát dostanou do kouta, vždycky z něj uteče nějakým postranním východem a nahodí tak odzbrojující úsměv, že byste ho za to snad zabili.

otz, ŽenyproŽeny.cz
Foto CinemArt

Přečtěte si také


Diskuse: Nebeský gauner Tom Cruise všechny vodil za nos

ČÍST VŠE / REAGOVAT


Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci