Salma Hayek a Raquel Welch versus zrezlý playboy

6.6.2017 00:00   |   TV a FILM
VIDEO – Odvážnou a svůdnou letní komedii Milovník po přechodu zdobí krásky, které proslavil šarm i výrazný sex-appeal: Salma Hayek a Raquel Welch. Doplňuje je charismatický Eugenio Derbez coby již poněkud zrezlý playboy.

Milovník po přechodu

Mexická kráska Salma Hayek na straně jedné, sexsymbol šedesátých a sedmdesátých let Raquel Welch na straně druhé.

Avšak pánové tady jejich svůdnost – ani film jako celek – zřejmě příliš neocení... už třeba kvůli vtipným momentům, nápadně připomínajícím běžné situace ze života jinak neodolatelných "plážových inženýrů".

Hlavním hrdinou filmu, který natočil americký režisér a scénárista Kenneth Marino, je totiž playboy za zenitem, jehož úporná snaha o návrat na výsluní kariéry obávaného dobyvatele ženských srdcí a peněženek se míjí účinkem.

Vyvolává tím jen rozpaky a pobavené úsměvy. Ani obě krasavice mu nijak nepomohou, spíš naopak.

Video
Trailer k filmu Milovník po přechodu.

Coby neodolatelný seladon v zářivě žlutých plavkách měl Maximo jediný cíl – získat přízeň některé z bohatých, zpravidla starších žen. Zkrátka, zlatokop jak se patří! A vyšlo mu to dokonale.

Avšak každá zlatá žíla jednou vyschne. Maximo je tak po krachu pětadvacetiletého manželství s bohatou Peggy (Renée Taylor) na mizině. Jak sám plačtivě říká, najednou nemá peníze, domov, ani vrtulník.


S Cindy (Kristen Bell) se postarší playboy Maximo snaží oprášit umění svůdce.

Vlastní datum "vydání" ovšem po letech Maxima zařadilo již pouze do kategorie veteránů. A ze zlaté klece u Peggy se musí, ač nerad, odstěhovat do obyčejného bytu k sestře Sáře (Salma Hayek).

Najednou se postarší playboy ocitá ve světě lidí, kteří si sami vydělávají na živobytí, sami nakupují, sami si vaří a provádějí další pro něho už dlouho nepřijatelné věci.

Tudy ale pro Maxima cesta nevede. Ještěže existují děti a ty mají spolužačky a ty zase mají bohatou babičku.


Že by snad Maximo nakonec získal bohatou Celeste (Raquel Welch)?

Přece jen by svět mohl být pro Maxima zase jednou trochu shovívavý a spravedlivý, když začne jeho nový zápas o pohodlný život. Vždyť chlapi jako on pro to vždycky udělají všechno...

Povede se Maximovi oprášit zašlé umění svůdce a obnoví nakonec slávu svých zářivě žlutých plavek? Nebo snad předá tajemství milovníka malému synovci Hugovi (Raphael Alejandro)?

zto, ŽenyproŽeny.cz
Foto: Bontonfilm

Přečtěte si také


Diskuse: Salma Hayek a Raquel Welch versus zrezlý playboy

ČÍST VŠE / REAGOVAT


Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci