Ruda z Ostravv: Nic není nemožné... ani Divácké zprávy!

30.5.2017 00:00   |   Společnost
Moderátor, herec, zpěvák a režisér Michal Kavalčík, který se proslavil především jako Ruda z Ostravy, posiluje stávající moderátorskou dvojici Diváckých zpráv Lucii Šilhánovou a Tomáše Krause.

Kavalcik

„Michal Kavalčík je jedním z nejvýraznějších moderátorů a osobností. Právě jeho humor, pohotové reakce a nezaměnitelná image jsou přesně to, co Divácké zprávy oživí a zatraktivní,“ zdůvodňuje tento krok Jitka Obzinová, šéfredaktorka zpravodajství a publicistiky televize Prima.

Pro představitele Rudy z Ostravy nic není nemožné a žádná výzva nepřekonatelná. Michal Kavalčík skáče padákem, vrhá se na laně z legendárního Žďákovského mostu, potápí se do známých i neznámých vod a ještě se u toho natáčí na video...

Televize je nesmírně odvážná

Plných deset let jsme Michala Kavalčíka znali jako Rudu z Ostravy, který kdekoho karikoval, ale také s citlivým srdcem pomáhal potřebným. Nyní jej můžeme slýchat na vlnách rádia KISS a od června také vídat v Diváckých zprávách.

V televizi Prima ho čeká role glosátora diváckých videí.

„Když mi Prima nabídla moderování Diváckých zpráv, tak nad tím moje věčně mladá maminka jen kroutila hlavou a tvrdila, že televize je nesmírně odvážná. Ale já tuhle maminčinu reakci považuji za jakýsi barometr, který signalizuje, že vše je na dobré cestě,“ glosuje Michal svůj další kariérní milník.

„Vždycky, když se maminka nad nějakou mou vylomeninou takto tváří, mívá to úspěch, což musím zaklepat na dřevo. Takže díky, mami! Slibuji, že si vzpomenu na všechno, co jsi mi kdy říkala. A z obrazovky určitě zamávám,“ dodává Michal Kavalčík.

Nejsledovanější pořad

Divácké zprávy vysílá Prima v rámci zpravodajské hodiny už čtvrtým rokem, první vydání bylo 28. října 2013. Během let si získaly velký počet fanoušků a patří k nejsledovanějším pořadům stanice.

„Divácké zprávy daly vůbec jako první šanci divákům zapojit se do televizního vysílání a stát se reportéry. Zábavná amatérská videa sledují statisíce diváků a čas vysílání 19.40 patří k pevným bodům zpravodajské hodiny naší televize,“ připomíná Jitka Obzinová, šéfredaktorka zpravodajství a publicistiky televize Prima.

ztp, ŽenyproŽeny.cz
Foto: FTV Prima

Přečtěte si také


Diskuse: Ruda z Ostravv: Nic není nemožné... ani Divácké zprávy!

ČÍST VŠE / REAGOVAT


Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci