Helena Vondráčková jako strašlivá chobotnice

23.5.2017 00:00   |   Společnost
Heleně Vondráčkové se splnilo velké přání a znovu mohla namluvit strašidelnou postavu do animované komedie. V novém animovaném filmu Příšerky pod hladinou namluvila a nazpívala Vampýrovku hlubinnou jménem Norma, která připomíná chobotnici.

Deep, Vondráčková

„Nedávno jsem v režii Vojty Kotka dabovala čarodějnici v Disneyho pohádce Na vlásku. Hrozně mě to bavilo a říkala jsem si, že kdyby se ještě objevila šance namluvit si nějakou čarodějnici, tak bych to vzala. Díky Příšerkám pod hladinou se mi to splnilo,“ prozradila Helena Vondráčková. 

„Mluvím Normu, která žije v Titanicu a touží stát se velkou hvězdou. Předvedu a zazpívám na zatopeném Titanicu i velké hudební vystoupení,“ prozradila Helena Vondráčková trochu více ke své postavě.

Video

Dabing po dlouhé pauze

„S dabingem nemám zas až tak bohaté zkušenosti. První jsem sice dělala někdy před čtyřiceti lety, pak ale, co se týče dabování, přišla dlouhá pauza,“ vzpomínala ve studiu skvělá zpěvačka.

V animovaném dobrodružném filmu Příšerky pod hladinou se celý svět ocitne pod vodou, lidé se odstěhovali na jinou planetu a na Zemi žijí pouze mořští tvorové.

Chobotnička zachraňuje

Hlavními hrdiny filmu jsou neposedná chobotnička Deep, neurotická kreveta Alice a nemotorný mořský ďas Evo. Společně se musí vydat na výpravu širokým oceánem, aby napravili jeden svůj průšvih a zachránili svou kolonii a domov.

Na svém dobrodružství potkají řadu postav, mezi nimi je právě Norma Heleny Vondráčkové, armáda krabů nebo zombie ryby.


Richard Genzer mluví mrože Lugiho, Michal Suchánek delfína Ralfa

Nebezpečná parta

Největší překážkou je ovšem potrhlá a nebezpečná parta ve složení tučňák, mrož a delfín. Ty do češtiny nadabovala neméně potrhlá parta ve složení Ondřej Sokol, Richard Genzer a Michal Suchánek.

„Moje příšerka, kterou dabuju, je mrož Luigi. Není úplně moc chytrej, takže mi ten dabing jde dobře a sedne mi,“ smál se ve studiu Richard Genzer.

„A já jsem zase nejchytřejší. Namlouvám delfína Ralfa. To je sice pitomec a asi nejhloupější delfín, co kdy žil, ale já jsem nejchytřejší,“ doplňoval ho Michal Suchánek. 


Ondřej Sokol nadaboval tučňáka Darcyho

„Jo, Michal je nejchytřejší, nicméně našeho šéfa hraje Ondřej Sokol. Jeho tučňák Darcy celou naší vypečenou partu vede,“ uzavřel Richard Genzer.

zto, ŽenyproŽeny.cz
Foto Bontonfilm

Přečtěte si také


Diskuse: Helena Vondráčková jako strašlivá chobotnice

ČÍST VŠE / REAGOVAT


Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci