Vin Diesel je posledním lovcem čarodějnic

30.9.2015 00:00   |   TV a FILM
VIDEO – Americký herec, spisovatel, režisér, scenárista a producent Vin Diesel jako nesmrtelný a poslední lovec čarodějnic v nové akční fantasy ukáže, že čarodějnice nejsou jen pouhá pověra. Vždy tu mezi námi byly a jsou.

Vin Diesel

A on je dnes posledním svého druhu, jenž je schopný je poslat na onen svět. Ve válce, kterou s nimi vede už 800 let, se představí s mohutným plnovousem ve středověkých kulisách stejně jako v současném New Yorku.

Role jeho mentora z tajné organizace „Sekery a kříže“ se zhostil Michael Caine, po boku Vina Diesela pak bude stát Elijah Wood a Rose Leslie známá jako Ygritte ze seriálu Hra o trůny.

Video
Trailer k filmu Poslední lovec čarodějnic s Vinem Dieselem v hlavní roli.

Boj nemá konec

Armády lovců čarodějnic, bojovníci „Sekery a kříže“, vedou svou válku proti hrozivému nepříteli po celá staletí a bojují s čarodějnicemi na všech místech Země.

Jeden z nich, Kaulder, zničí samotnou čarodějnickou Královnu a ta ho s posledním dechem prokleje k věčnému životu. Navždy odtržen od své rodiny pak Kaulder tráví stovky let tím, co umí nejlépe – loví a zabíjí čarodějnice.


Kaulder (Vin Diesel) loví čarodějnice ve filmu režiséra Brecka Eisnera.

Dnes je posledním svého druhu a prořídly i řady nadpřirozených nepřátel. Jeho příběh ani boj ale nemají konec, zlé čarodějnické síly tu stále jsou, ukryty našim zrakům.

Bude poslední?

Navíc se jim konečně povedlo přivést zpět k životu svou Královnu a ta žije jedinou myšlenkou. Rozpoutat na Zemi peklo, ukončit Kaulderovu nesmrtelnost a postavit lidstvo tváří tvář zkáze.


Kněz Elijah Wood a lovec čarodějnic Vin Diesel.

Posledního lovce čarodějnic čeká v knize jeho života epická a bojem naplněná kapitola. Bude poslední?

Po akčních filmech fantasy

Vin Diesel má charisma na rozdávání. Jako tvrďák s chraplavým hlasem baví ty diváky, kteří hledají v kině koření současných úspěšných spektáklů – akci, hlášky, styl, zábavu a zdravou míru nadsázky.

Možná nesplňuje nejnáročnější herecká měřítka přísných šedivých akademiků, zato je prostě „cool“ a série Riddick nebo Rychle a zběsile ho už dávno vynesly do zábavní ligy mistrů.


Vin Diesel a Rose Leslie.

Vin Diesel si teď v novém filmu jako lovec čarodějnic vyzkouší žánr fantasy a rychlá kola vymění za meč a sekyru. Kupu drsných hlášek si však ponechá. Ostatně, za svůj věčný život jich jeho postava nasbírala dostatek.

Film Poslední lovec čarodějnic vyjde koncem února příštího roku také na DVD.

ztp, ŽenyproŽeny.cz

Přečtěte si také

Diskuse: Vin Diesel je posledním lovcem čarodějnic

ČÍST VŠE / REAGOVAT


Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci