Mýdlový princ se vrátil z prázdnin

3.9.2015 00:00   |   Společnost
Po prázdninách se vrátila na scénu pražského Divadla Broadway hudební komedie Radka Balaše Mýdlový princ.

Mýdlový princ

Celým dílem provázejí známé hity Václava Neckáře, zní tu například hity Čaroděj Dobroděj, Ša-la-la-la-li, Mýdlový princ, Nejsem gladiátor, Svatovítský chrám, Odejdu, Půlnoční, Lékořice, Pár dnů prázdnin, Já dovedu lhát, Doktor Dam Di Dam, Kdo vchází do tvých snů, má lásko, Hej, pane zajíci! a další.

V příběhu ze zapadlého koutu šumavských hvozdů se můžete těšit na vynikající herecké představitele stejně jako na mimořádné pěvecké výkony zpěváků. Můžete se setkat s Martinem Dejdarem, Sagvanem Tofim, Terezou Kostkovou, Jitkou Schneiderovou, Alešem Hámou a dalšími.

Šance pro neúspěšného herce

Mýdlový princ je muzikálová komedie se silnými lidskými příběhy. Hlavní postavou je mladý muž jménem Martin Marek, rodák z pražského Smíchova, který to v životě zatím nikam nedotáhl. Marně se pokouší už kolikátou sezónu prosadit se jako herec a zpěvák, což je sice obor, který vystudoval na konzervatoři, ale pro nějž - upřímně řečeno - nemá velké vlohy.

Všechno se začne měnit od chvíle, kdy je Martin pozván k notáři, aby se seznámil s otcovou poslední vůlí. Notář Martinovi sděluje, že po otci zdědil na Šumavě pár zajímavých nemovitostí včetně několika stovek hektarů lesů a polností.

Martinův otec byl zapálený amatérský herec a dědictví připadne pouze tomu, kdo v malebné šumavské vesničce Tuškov obnoví dávnou slávu místního ochotnického spolku a s nastudovanou hrou dovede tento spolek až do národního kola divadelního festivalu Jiráskův Hronov. Martin se tedy vydává do hlubokých šumavských lesů...

zt, ŽenyproŽeny.cz

Přečtěte si také


Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci