Andrea Kerestešová v kočičím útulku

27.12.2014 00:00   |   Společnost
Slovenská modelka a herečka Andrea Kerestešová (30) známá například z filmů Rafťáci, Všiváci, nebo z primáckého seriálu Cesty domů, nadělovala v kočičím útulku.

kočky a Kerestešová

Mazlivým šelmám přinesla granule i podestýlku a pořádně se s nimi pomazlila. A protože je nejen herečka, ale také fotografka, udělala v útulku sérii zajímavých snímků.

Andrea je kočičí člověk a do útulku Šanta kočičí na Praze 4 se nesmírně těšila. A malé šelmy to z ní okamžitě vycítily. Jakmile vstoupila do místnosti, kde byla koťátka, hned se jí tři mrňousové začali šplhat po ramenou.

Po nadílce focení

Andrea nejdřív kočkám rozdělila nadílku, kterou přinesla, a pak začala fotografovat. Po několika hodinách focení a mazlení odjížděla naprosto unešená. Fotky věnovala útulku, aby si je mohl dát na své stránky a zvýšil tak šanci na adopci svých malých svěřenců.

„V útulku jsem se cítila skvěle. V první chvíli mi bylo kočiček líto, že jsou opuštěné a nejsou někde v rodinách. Ale hned jsem na to přestala myslet, když jsem se s nimi začala mazlit a fotit je,“ přibližuje Andrea.

„Kdykoliv jsem ve společnosti zvířat, jsem šťastná a zapomenu na čas. Což se mi stalo i tady a několik hodin uteklo, ani nevím jak. Nemít doma koťátko Grace, určitě bych si odsud nějaké odnesla,“ přiznává vystudovaná učitelka.

I zvířata mají duši

„ Focení zvířat je jiné než focení lidí. Člověka přemluvíte, aby s vámi spolupracoval, ale zvíře ne. Musíte počkat, až vám začne důvěřovat, proto je focení zvířat mnohem intimnější než focení lidí,“ míní Andrea Kerestešová.

„I zvířata mají duši a já se ji snažím na svých snímcích zachyti,“ dodává Andrea. „A jsem jim vděčná, že mi dovolují do ní nahlédnout,“ svěřila herečka své pocity z netypického focení.

zto, ŽenyproŽeny.cz
Foto FTV Prima

Přečtěte si také


Diskuse: Andrea Kerestešová v kočičím útulku

ČÍST VŠE / REAGOVAT


Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci