Oříšek pro Morgana Freemana: Iluze nebo loupež století?

28.5.2013 16:00   |   TV a FILM
VIDEO – Dokončí novodobí Robinové Hoodové svou pečlivě naplánovanou sérii bravurních iluzí dříve, než FBI odhalí, co se ve skutečnosti za jejich triky skrývá?

Podfukáři

Právě kouzelnické triky jsou ve snímku Podfukáři tím, co by asi chtěli umět i Dannyho parťáci. Právě v jejich elegantním stylu totiž pracuje tým špičkových iluzionistů, který v rámci svých efektních kouzelnických show provádí ještě efektnější bankovní loupeže.

Loupež v přímém přenosu

Po velkolepém vyluxování první banky doslova v přímém přenosu, vstupuje na scénu FBI a začíná napínavá a zábavná hra na kočku a myš. Ovšem, aby se z myši stala kočka, přizve si FBI na pomoc experta, bývalého iluzionistu (Morgan Freeman).

Video
Trajler k filmu Podfukáři

Ten má za úkol najít odpovědi na otázku: jde jim o peníze, nejslavnější kouzlo nebo úplně něco jiného? A jak to, sakra, vlastně dělají?! To si budete při sledování americké krimi komedie režiséra Louise Leterriera (Kurýr 1 a 2, Neuvěřitelný Hulk, Souboj Titánů) dost často.

Stejně vás oklameme!

Nacházíme se v legendárním sále MGM Grand v Las Vegas a sledujeme vystoupení skupiny iluzionistů.  „Pozorně se dívejte, protože čím blíže si myslíte, že jste, tím snazší bude vás oklamat…“ netají se svými úmysly.


Stihne se vyprostit z pout a vyplavat včas?

V průběhu večera pozvou na pódium „náhodně“ zvoleného diváka, a přestože je Francouz a jeho banka tím pádem až v Paříži, hlavním číslem a vrcholem celé show bude její vyloupení. Tady a teď!

Ze stropu prší bankovky

Na obrazovkách se objeví záběry z bankovních bezpečnostních kamer, a už je tu zlatý hřeb programu: peníze, které před očima diváků zmizí v přímém přenosu na obrazovkách z pařížského sejfu, prší náhle na jejich hlavy ze stropu v sále MGM Grand!


Kouzelníci nebo kasaři?

Poté, co se ukáže, že jejich show nebyla pouze ukázkou špičkové magie a k vyloupení francouzské banky během jejich vystoupení opravdu došlo, začíná pro geniální kouzelnickou čtyřku napínavý souboj s vyšetřovacím teamem, který tvoří Mark Ruffalo a jeho „něžná“ posila  Mélanie Laurent.

V rukávu samá esa

V hlavních rolích Podfukářů se představí charismatický Jesse Eisenberg, Isla Fisher, Woody Harrelson, Dave Franco a Michael Cain v roli mocného finančního magnáta, který zdá se, ví o plánech našich hrdinů víc, než by se na první pohled zdálo.


I Morgan Freeman umí kouzlit

Podfukáři slibují grandiózní podívanou:  mají v rukávu hned několik es - skvělé obsazení, vizuálně fascinující akci a efekty a v neposlední řadě originální zápletku a příběh, jehož podstata zůstává utajena až do velkého finále…

otz, ŽenyproŽeny.cz
Foto: Bontonfilm

Přečtěte si také


Diskuse: Oříšek pro Morgana Freemana: Iluze nebo loupež století?

ČÍST VŠE / REAGOVAT


Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci