Martin Dejdar chystá ještě větší vylomeniny

17.5.2013 00:00   |   TV a FILM
Martin Dejdar je na roztrhání. Kromě veleúspěšných Vylomenin bude mít na Prima family ještě další, zbrusu nový zábavný pořad.

Dejdar

A protože natáčení tří projektů je časově hodně náročné, v show Česko Slovensko má talent, plánované na letošní podzim, se s ním již nesetkáme.

"Talentová soutěž mě hodně bavila, perfektně jsem si ji jako porotce užil. Měli jsme s Jarem Slávikem a Luckou Bílou super partu. Nezvládl bych ale dělat tři náročné projekty najednou,“ dodal Martin Dejdar.

Nikdo nebude v bezpečí

Martin Dejdar přiznal, že se mu po show Česko Slovensko má talent opravdu stýská, nicméně na svůj nový zábavný pořad se už moc těší! Tady se pohybuje jako ryba ve vodě:

"Mohu prozradit jen to, že s Vylomeninami má tento nový projekt společnou skrytou kameru a také pochopitelně zábavu," napíná Martin.

"Známé osobnosti by si měly určitě dávat pozor, anebo si na mě udělat čas. Nebudou nikde v bezpečí. A připraveni by měli být i diváci. Mají se na co těšit,“ mlží Martin Dejdar s informacemi o svém pořadu, který Prima family chystá vysílat již na podzim.

ozt, ŽenyproŽeny.cz

Přečtěte si také

Diskuse: Martin Dejdar chystá ještě větší vylomeniny

ČÍST VŠE / REAGOVAT


Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci