Robert De Niro připravuje velkou svatbu

7.5.2013 00:00   |   TV a FILM
VIDEO – Jak těžké je po letech odloučení předstírat, že žijete v harmonickém manželství? Jak se vyrovnat se skutečností, že jste svým rodičům podobnější, než byste si možná přáli? I o tom je americká komedie Velká svatba.

Velka svatba, De Niro

Robert De Niro, Diane Keaton, Susan Sarandon, Robin Williams – hned čtyři oscarové hvězdy se představí v komedii, která v měsíci lásky přichází do českých kin.

Pozor, přijede maminka!

Missy (Amanda Seyfried) a Alejandro (Ben Barnes) jsou mladí, krásní a chtějí se vzít. Na tom by nebylo nic tak divného, jen kdyby se do věci nevložila Alejandrova přísně katolická matka, která se nečekaně rozhodne letět přes půl zeměkoule, aby se chystané svatby zúčastnila.

Video
Trailer ke komedii Velká svatba.

A právě bigotní přístup Alejandrovy matky k víře se pramálo slučuje se skutečností, že Griffinovi, kteří Alejandra přijali za vlastního a vychovali ho jako svého syna, se rozvedli.

Exmanželé Griffinovi – Don (Robert De Niro) a Ellie (Diane Keaton) – se proto pustí do nikoliv šťastné taškařice: Před Alejandrovou biologickou matkou budou alespoň na svatbě hrát spokojený manželský páreček.


Bebe (Susan Sarandon) jako dlouholetá partnerka Dona Griffina, oddávající kněz Moinighan (Robin Williams) a Don Griffin (Robert De Niro).

Scénář, který exmanželé Griffinovi kvůli svatbě vymysleli, je sice možná zábavný pro jejich děti Lylu (Katherine Heigl) a Jareda (Topher Grace), ale mnohem méně pro Donovu dlouholetou partnerku Bebe (Susan Sarandon).

Perný víkend

K tomu si přidejte oddávajícího kněze otce Moinighana v podání Robina Williamse a je jasné, že všechny čeká opravdu perný víkend!


Don s partnerkou Bebe, aneb Robert De Niro se Susan Sarandon.

Justin Zackham (scénárista, režisér a producent v jedné osobě) již v minulosti dokázal, že umí napsat vtipné dialogy a najít laskavý humor i v situacích, kde byste jej nehledali (podepsán je například pod snímkem Než si pro nás přijde s Jackem Nicholsonem a Morganem Freemanem).

Co však bylo u Velké svatby velmi důležité a na čem se shodují všichni zúčastnění – Justin Zackham dokázal mezi „svými“ herci vytvořit na place vřelou a přátelskou atmosféru, kterou se následně podařilo neodolatelným způsobem přenést rovněž na plátno.

zto, ŽenyproŽeny.cz
Foto: Bontonfilm

Přečtěte si také


Diskuse: Robert De Niro připravuje velkou svatbu

ČÍST VŠE / REAGOVAT


Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci