Pekelnice Lucie Bílá odlévala České lvy

9.2.2012 19:30   |   Společnost
Téměř jako v pohádce si prý Lucie Bílá připadala na návštěvě ve sklárnách v Nižboru, kde se byla podívat, jak vznikají sošky lvů, které budou 3. března předány filmovým osobnostem v rámci Českého lva 2011.

Lucie Bílá

Díky návštěvě Bílé tak letos odlévání sošek bylo skutečně výjimečné, protože si jejich výrobu dokonce sama vyzkoušela. Zprvu postupovala jako ostřílená profesionálka, když ale v rukou držela samotný výsledek své práce, bála se, aby sošku vážící 3,5 kg neupustila a nerozbila.

„Nikdy jsem neměla možnost si něco podobného zkusit, je to opravdu těžká dřina. Ale výsledky jsou neskutečně nádherné! Moc jsem si tuhle návštěvu užila,“ svěřila se Lucie.

Vtipkovala také, že si na návštěvě skláren přijde jako v pohádce: „Tady by se mohly natáčet pohádky, teplo, oheň – takhle nějak se představuju pohádkové peklo,“ smála se. Nicméně díky minerální vodě Magnesia, generálnímu partnerovi Českého lva, se dehydratace opravdu obávat nemusela. Navíc se dle svých slov také konečně pořádně zahřála.

Hloupé vtípky nebudou

Čtrnáctinásobná Česká slavice, držitelka Ceny Thálie a jedenáctinásobná držitelka Ceny TýTý v kategorii Zpěvačka roku bude slavnostní večer moderovat. Na roli moderátorky se Lucie Bílá těší, podle svých slov nehodlá exhibovat ani bavit lidi hloupými vtípky, naopak chce večeru sloužit se vší pokorou k těm, kteří si půjdou pro ceny.

„V první řadě mi to udělalo velikou radost, protože mám ráda změny, mám ráda výzvy a jako beran mám ráda i velké úkoly. Této ankety si velmi vážím a mám pocit, že bychom si mohli být navzájem platní," uvedla zpěvačka, která je v devatenáctileté historii Českého lva po po Halině Pawlowské teprve druhou ženou, jež bude slavnotní večer uvádět.

tz, ŽenyproŽeny.cz

Přečtěte si také

Diskuse: Pekelnice Lucie Bílá odlévala České lvy

ČÍST VŠE / REAGOVAT


Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci