Řekněte, jak vyhrát nad milenkou?

zpět do příběhů
2.4.2012 00:00   |   Příběhy
Delší dobu cítím, že se manžel změnil. Přičítala jsem to našim častějším hádkám. Ale teď jsem se dozvěděla, že má milenku.

S mužem jsme spolu sedm let. On je velmi pracovně vytížený a poté, co se nám před třemi lety narodila dcerka, mi to začalo dost vadit, protože na ni má, dle mého názoru, málo času.

Už poměrně dlouho je manžel jiný. Myslela jsem si, že je to kvůli tomu, že se více hádáme, avšak nyní jsem přišla na jeho milenku.

On se s tou ženou zná stejně jako se mnou sedm let. Je to spolumajitelka firmy, která mu pronajímá prostory k podnikání.

Je pravdou, že spolu někdy chodili na pracovní oběd. Ovšem až nyní jsem zjistila, že je to více než pracovní.

Manžel ví o tom, že to vím. A když jsem s ním o tom mluvila, přiznal, že jejich vztah už trvá přes čtyři měsíce. Prý se občas vídají, on se u ní občas staví... ale zatím nějak není rozhodnutý, jak to vyřeší.

Nyní to doma funguje opravdu skvěle: Já jsem sice psycho, ale spolu komunikujeme dobře, jezdíme s malou na výlety, i sex probíhá.

Ovšem já vím, že když můj muž něco vypráví, tak nemluví pravdu a že vůbec nebyl, kde říká (najdu účtenky za restaurace, srdíčkové pohledy s věnováním atd.). A když mu odpovím, že vím, že lže, tak sice něco přizná, ale stejně se snaží lhát dál.

Utěšuje mě, že ještě neví, jak to bude a ať se netrápím přemýšlením, co kde dělá. Mám si prý zvyknout na obě varianty – buď se mnou zůstane nebo ne.

Z DALŠÍCH PŘÍBĚHŮ

Jsem těhotná a přítel mě poslal na potrat
Manželství máme hezké, můj muž mě ale ranil
Mám smůlu na partnery. Vždycky potkám exota
Kvůli manželovým dcerám myslím na rozchod

Manžel mi tvrdí, že se mnou přece tráví devadesát procent času, takže naděje tam určitě je, když zatím neodešel.

Já už ale skutečně nevím, co dělat. Stále poslouchám, že před sebou máme dvě dovolené a že se ještě uvidí, jak to všechno dopadne.

Jak se mám doma chovat, aby manžel zůstal? Už situaci dost nezvládám, strašně ho chci zpět.

Řekněte, jak vyhrát nad milenkou? Je na to nějaká rada?

Jitka

Diskuse: Řekněte, jak vyhrát nad milenkou?

love reunion spell

12.3.2024   |   19:29   |   od: Adléta Dvorak
Těší mě, že jsem tady a řekl doktoru Isikolovi slovo děkuji.
Nikdy jsem si nemyslel, že budu moci znovu vidět práci svého manželství, přestože všechno už hrálo proti mně, doktor Isikolo mě zachránil. Měla jsem doma problém, kvůli kterému odešel můj manžel a já už byla těhotná a bylo pro mě těžké se bez něj v životě vyrovnat. Jeho rodina mě celou dobu podporovala, ale nikdo nám nemohl pomoci znovu se sjednotit, kromě doktora Isikola, který odpověděl v době, kdy jsem pomoc potřeboval nejvíce. Problém vyřešil a můj manžel se ke mně vrátil domů hned po 48 hodinách, protože se mnou stále žil ve stejném městě. Je úžasné, když najdete pomoc tam, kde jste si nejméně mysleli, že ji můžete získat. Ještě jednou děkuji Dr. Isikolo za vše, co děláte, abyste pomohli lidem, kteří naléhavě potřebují pomoc. Pošlete mu e-mail na adresu isikolosolutionhome@gmail.com nebo Whatsapp na +2348133261196

Doktorka Isikolo mi vrátila mého manžela

29.2.2024   |   18:36   |   od: Martin Hanousek
Manželská krize, kterou jsem procházel, skončila a skončila, když se do toho zapojil doktor Isikolo. Stejně jako všechny ostatní páry jsme měli své rozdíly a já se ujistil, že jsem udělal vše, co je v mých silách, abych ji vedl správně, zajistil ji a mé děti a také je chránil. Oba jsme se obětovali, abychom zajistili, že přežijeme svazek, dokud se nezačne chovat a úmyslně se se mnou tolik pohádá. Domov se stal nepříjemným pro všechny ostatní včetně mých dětí. Manipuloval s ní přítel, který byl rozvedený a chtěl také zničit moje manželství. Musel jsem kontaktovat doktora Isikolo a on odpověděl a udělal vše, co bylo v jeho silách, aby problémy ukončil. Obnovil lásku a spojení mezi námi a já nyní mohu říci, že jakákoli iluze, kterou moje žena prožívala, mi vzala a je teď lepší ženou. Výsledek toho, co pro mě doktor Isikolo udělal, který se projevil po dvou dnech, mě ohromil. Já a moje domácnost zůstáváme vděční. Apeluji na každého, kdo potřebuje pomoc s vyřešením svých vztahů a manželských problémů, aby kontaktoval doktora Isikolo, protože řešení je jisté. Jeho e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com nebo mu napište na WhatsApp na +2348133261196

Good

20.2.2023   |   16:41   |   od: Karin
Toto je velmi radostný den mého života díky pomoci, kterou mi doktor WEALTHY poskytl tím, že mi pomohl dostat mého bývalého zpět pomocí jeho mocného kouzla, a práci v těhotenství, kterou udělal, jsem mu tak vděčný. skvělá práce, kterou jsi udělal. Nyní mohu směle říci, že jsem byl povolán zpět na své místo v práci, moje dcera je zpět doma a já jsem byla dnes ráno testována jako těhotná po lékařském textu, který jsem dnes ráno prošla v mém zaměstnání. Byla naposledy těhotná před 14 lety a nyní jsem pozitivně testována. Chci použít toto médium, abych vám moc poděkoval a osobně vám přijdu poděkovat. Můžete mu poslat e-mail a on pro vás může udělat víc, protože vím, že jsou lidé, kteří potřebují jeho pomoc jako já. Jeho e-mailová adresa je ( wealthylovespell@gmail.com ) Jeho buňka: +2348105150446 Jste tak mocní. To je pro skutečné lidi v nouzi. DĚKUJI, DR.

Spím s manželem kamarádky. Chtěla bych radu.

29.10.2015   |   20:55   |   od: Katka
Dobrý den, spím s manželem kamarádky a mám moc ráda ji a jejího muže miluji. Je to katastrofální situace. Trvá to už čtyři roky. Chtěla bych radu.

Jedině rozvod

3.7.2015   |   19:15   |   od: angela
Já radím, pokud spolu partneři chtějí i nadále po nevěře zůstat, tak aby navštívili psychologa nebo psychiatra v oboru manželských vztahů. Ovšem to by muž paní Jitky, autorky příběhu, musel bezpodmínečně skončit ten svůj vztah s milenkou.
Jinak si ale stejně myslím, že on si své manželky už neváží a je si velmi dobře jistý vším. Osobně bych tuto situaci ukončila rozvodem - nenechám se přece podvádět a ještě bojovat s milenkou, i když chci mít klid. Ani pro děti takový stres není dobrý.
Pro mě podvod a nedůvěra znamená, že už partnerovi nikdy nemohu věřit.
Zobrazeno posledních 5 příspěvků, celkový počet 7 příspěvků.
poslední příspěvek: 12. 3. 2024 19:29
ČÍST VŠE / REAGOVAT


Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci