Robin Hood – Cesta ke slávě: Už živě!

24.3.2010 00:00   |   TV a FILM
VIDEO – Už v neděli začíná finále muzikálu, jak jej neznáte. Robin Hood - Cesta ke slávě je nová, původní zábavná castingová show, jejímž cílem je najít Robina a Marianu. Seriál přímých přenosů je tu.

Robin Hood

Z nich vzejdou dvě nové muzikálové hvězdy, které dostanou role hlavních postav nového českého muzikálu. Ten pod názvem Robin Hood připravují Gabriela Osvaldová a Ondřej Soukup pro Divadlo Kalich. Oba uznávaní autoři usednou také v porotě, doplní je ještě režisér muzikálu Ján Ďurovčík a producent a ředitel Divadla Kalich Michal Kocourek. Televizní show budou moderovat Martina Kociánová a Petr Vondráček (horní snímek).

„Z obou výherců soutěže se ihned po jejím skončení stanou řádní členové muzikálového souboru – a to v titulních rolích a se „svou“ vlastní premiérou –, tedy hvězdy muzikálového nebe,“ řekl o projektu generální ředitel Televize Prima Marek Singer.

Začínají Robinové, Mariany fandí

V prvním živém kole se představí sedmička Robinů. Do dalších bojů jich však postoupí pouze šest. Pro jednoho z nich cesta ke slávě skončí. Sedm Marian toto úvodní kolo čeká hned další týden. Jendna z nich je Eliška Ochmanová (21) z Havířova, na její medailon se můžete podívat.

Video

Role porotců je zde výrazně odlišná. „Zatímco u jiných formátů nejsou porotci se soutěžícími nijak svázáni a jejich další osudy je nutně nemusejí zajímat, nám jde v tomto případě naopak o dost: vybíráme přece své budoucí kolegy, herce naší inscenace,“ přibližuje předseda poroty Michal Kocourek. „Budeme dělat vše pro to, aby to byli ti nejlepší. Ve vlastním zájmu.“

Odměnou je smlouva

Principem celé show je individuální boj každého uchazeče. Konkurence je velká, ale jsou pouze dvě hlavní role, které vítězové získají. Jenom vítězové berou vše; neznamená to pouze slávu, ale také těžkou dřinu, práci.

Odměnou je smlouva s prestižním divadlem a přízeň publika. Vítězové získají smlouvy na tyto hlavní role a vystoupí na jedné z premiér v září 2010 v Divadle Kalich.

boh, ŽenyproŽeny.cz

Přečtěte si také


Diskuse: Robin Hood – Cesta ke slávě: Už živě!

ČÍST VŠE / REAGOVAT


Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci