S létem jsou tu televizní novinky i oblíbené stařinky

21.6.2010 01:30   |   TV a FILM
Nova svým divákům s létem servíruje jedním dechem novinku – krimiseriál Zapomenuti i osvědčenou „pecku“ – Chalupáře.

Zapomenuti

Americký kriminální seriál Zapomenuti (The Forgotten) přibližuje životy nadšených amatérů, kteří pracují na případech vražd, u nichž se policii nepodařilo identifikovat oběti a vyšetřování již vzdala. Cíl této skupiny je jasný – zjistit identitu zavražděného a dopadnout vraha.

SlaterStřípek po střípku

Tým vede Alex Donovan (Christian Slater), bývalý detektiv, který policejní složky opustil po zmizení své vlastní dcery. Využívá schopností a dovedností bývalého vyšetřovatele a kousek po kousku jako mozaiku skládá střípky případů a rekonstruuje životy mrtvých podle způsobu jejich smrti.

V českém znění hovoří detektiv hlasem herce Ondřeje Vetchého. „Měl jsem tu čest dabovat Christiana Slatera již ve dvou filmech. Je to velmi dobrý herec, který vždy odvádí kvalitní práci. Je to pro mě pocta a doufám, že mu to nezkazím.” Uvidíme od 24. června 2010 vždy v úterý a ve čtvrtek ve 21:10…

Chalupáři jsou česká seriálová
JEDNIČKA

Osvědčení Chalupáři

Po mimořádném diváckém ohlasu loni v létě se i letos na pondělních obrazovkách Novy bude objevovat legendární český komediální seriál Chalupáři. Seriál komediálních příběhů Františka Vlčka a Václava Pavla Borovičky, který již od své premiéry v roce 1975 potěšil řadu diváků mnoha generací, čerpá svůj humor ze symbiózy člověka městského a člověka vesnického.

Chalupáři

Evžen Huml (Jiří Sovák), kontrolor obchodních inventur ve výslužbě, žije v těsném bytě s vnukem Slávkem a jeho rodiči – svou dcerou Jarčou a zetěm Aloisem. Rodina má dědova protivného a nesnesitelného chování dost, a tak mu vnukne nápad – koupit chalupu v půvabné vesničce Třešňová.

Pan Huml chalupu sice koupí, ale s ní získá i nedobrovolného nájemníka, důchodce a družstevního údržbáře Bohouše Císaře (Josef Kemr). Soužití dvou absolutně odlišných povah je sledem jedenácti nápaditých historek plných humoru a ironie.

rav, ŽenyproŽeny.cz

Přečtěte si také


Diskuse: S létem jsou tu televizní novinky i oblíbené stařinky

ČÍST VŠE / REAGOVAT


Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci