Paul McCartney má všude svého Buddhu

15.6.2010 00:00   |   Společnost
VIDEO – ExBeatle Paul McCartney (68) měl v posledních letech poněkud stresující osobní život.

Paul

Jeho druhé manželství s modelkou Heather Mills (42) skončilo rozvodem a rekordním vyrovnáním. Není tedy divu, že se hvězdný muzikant rozhodl mít alespoň na cestách "božský" klid.

Vonné tyčinky a vegetariánství

Paul McCartney je momentálně na turné a do každé dočasné šatny si staví sošku Buddhy a zapaluje vonné tyčinky. Bez tohoto rituálu nezačne koncertovat.

Zpěvák je známý i náročnými požadavky na své koncertní zázemí. Minulý víkend jeho tým, čítající na dvě stě lidí, doslova okupoval každý kout zákulisí festivalu na Isle of Wight. A všichni navíc museli jíst vegetariánské jídlo.

„Myslím, že to začalo těmi vonnými tyčinkami. A pak mi někdo koupil malého Buddhu. No, a nějak se to k sobě všechno hodilo," řekl k tomu slavný hudebník.

Video
Paul McCartney – Hope of Deliverance

Dlouhé šňůry už ne

Hned po závěrečném koncertu se McCartney vrátil z festivalu helikoptérou do své rezidence poblíž města Rye ve východním Sussexu. Zde se snaží trávit co nejvíce času se svou šestiletou dcerou Beatrix.

„Docela mi vyhovuje, že se už nepouštím na tříměsíční šňůry. Po pár týdnech turné si udělám přestávku, abych měl čas na svoji holčičku," dodal McCartney.

Rozvod s Beatrixinou matkou, Heather Mills, přišel Paula na pětadvacet milionů liber, tedy tři čtvrtě miliardy korun! Na lásku ale nezanevřel. Jeho přítelkyní je již tři roky Američanka Nancy Shevell (49), která je – stejně jako on – velmi bohatá.

Korzo

Přečtěte si také


Diskuse: Paul McCartney má všude svého Buddhu

ČÍST VŠE / REAGOVAT


Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci